Connect with us

Featured

ŠOK! Popularna folk pevačica igra u stranom filmu! EVO o KOME je reč!

Published

on

Popularna folk pevačica Zorica Marković, postaje glumica, i to u stranom filmu. Naime, ona bi trebalo da doprinese nastavku popularne inostrane franšize. Međutim, Zorica još nije prelomila.

Pročitajte još HIT! Snima se novi srpski film JANJIČAR! U glavnim ulogama KRISTIJAN BEJL I ŠERON STOUN! Ali to NIJE SVE! Evo KOGA će igrati BEJL!

– Imala sam poziv, videću šta će sa tim biti. Mogu slobodno da kažem da sam završila već jedan film u kojem igram ozbiljnu ulogu sa svetskom zvezdom iz “Harija Potera” (Mirijam Margolis – prim. aut.) – rekla je pevačica i dodala:

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 – Popularna glumica otpevala pesmu za nastavak filmskog spektakla! EVO o KOME je reč!

– Premijera tog filma će biti na Novom Zelandu, negde na jesen. Volela bih da se pohvalim – zaključila je Zorica Marković u jednoj emisiji, nakon čega su se ljudi začudili šta bi ona mogla to da glumi.

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 – Baća otkrio neverovatne stvari sa snimanja! EVO KAKO su on i Miloš Biković prevarili reditelja!

Inače, Zorica, koja je, osim u muzičkoj karijeri, ostvarila veliki uspeh u rijaliti šou programima,  je već igrala u filmu, I to u trećem delu kultne komedije “Tesna koža”, u kojoj je otpevala čuveni hit “Lijte kiše”, a nedavno je ponovo imala priliku da igra sebe u filmu Stevana Filipovića“Pored tebe”.

Foto Printscreen/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement