Connect with us

Featured

HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA – Dragan Bjelogrlić otkrio sve o glavnom junaku filma! EVO KO je Hadži Trifun!

Published

on

Lik Hadži Trifuna je jedan od glavnih junaka filma „Nečista krv – greh predaka“. Njega glumi Dragan Bjelogrlić. Bjela je za Telegraf otkrio ko je lik kojeg glumi u ostvarenju Milutina Petrović.

Hadži Trifun jeste lokalni moćnik, bogataš, gazda sela, autoritet, ali on je čovek koji se na početku ove naše priče susreće sa jednim obiljem problema. Suočava se sa problemima koji mu dolaze iz prošlosti, suočava se sa problemima koji su proizvod neraščišćenih odnosa, koji se nisu raščistili na vreme, suočava se sa problemima koji nastaju iz tog nekog primitivnog, tradicionalnog odnosa prema životu koji ne žele da promene i onda, suočivši se sa tim problemima, oni pokušavajući da ih reše samo dublje tonu u mulj i taj mulj se nekako prenosi na generacije na generaciju – kaže Bjelogrlić, i dodaje:

Pročitajtze još HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA – Otkriveno KADA počinje prikazivanje serije, a poznata je i RADNJA!

– Ja sam, radeći Hadži Trifuna, tragao za tim čovekom u njemu, za emocijama koji su duboko u njemu bude gde on pokušava da sve te probleme reši kao čovek, kao pravi čovek, ali ne može zato što je opterećen svojom moći iz tog nagona on ulazi u niš grešaka koje se katastrofalno završavaju po neke generacije iza njega.

Kao što je poznato, film „Nečista krv – greh predaka“ imaće beogradsku premijeru 24. avgusta u Kombank dvorani i u dvorani Cineplexx Galerija Belgrade. Od 26. avgusta publika će moći da ga gleda u bioskopima širom zemlje.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Telegraf

Advertisement