Connect with us

Featured

HIT! Film ALEKSANDAR OD JUGOSLAVIJE premijerno prikazan na Filmskim susretima u Nišu! Glumac Ljubomir Bulajić zvezda četvrte večeri festivala!

Published

on

Publika je imala priliku da premijerno pogleda film “Aleksandar od Jugoslavije” na Filmskim susretima u Nišu. Za glumca četvrte festivalske večeri publika je proglasila Ljubomira Bulajića za ulogu u pomenutom filmu reditelja Zdravka Šotre.

Bulajić kaže da je zadovoljan saradnjom sa svojim „filmskih ocem“ Šotrom i da je uloga Kralja Ujedinitelja kruna svega što su do sada radili.

Pročitajte još HIT! STRAHINJA BANOVIĆ – Film premijerno prikazan na festivalu u Karlovim Varima i izazvao oduševljenje publike! Pljušte pohvale u stranim medijima!

– Snimali smo u zaista nemogućim uslovima zbog pandemije i žao mi je što nismo imali prilike da snimamo na autentičnim lokacijama. Šotri treba skinuti kapu zbog njegovih 88 godina i petomesečnog snimanja – kaže mladi glumac.

– Bio sam zatečen kada mi je ponudio da igram kralja, jer smo pričali o nečemu drugom. Međutim, dan pre početka snimanja tog drugog projekta, objavljeno je vanredno stanje i sve je odloženo za tri meseca. Upravo sam za ta tri meseca imao dovoljno vremena da se upoznam sa likom i delom kralja koga je trebalo da glumim. Dao sam sebi za pravo da mimo scenarija koji je napisao Vuk Drašković, istražujem sve što mi je bilo dostupno o kralju.

Pročitajte još HIT! Glumac Džon Čalis – čuveni Bojsi iz serije MUĆKE postaje državljanin Srbije! Čeka se odluka Vlade!

Bulajić dodaje da mu je bilo drago kada je pročitao podatak da je narod iskreno žalio kada je kralj ubijen:

– Posle njegove smrti istoriju su pisali neki drugi i normalno je da je modifikovana.

Foto: Printscreen Instagram ljubabulajic

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Novosti

Advertisement