Connect with us

Top Story

Ćerka TANJE BOŠKOVIĆ je PRAVA LEPOTICA, a PROCENITE SAMI da li LIČI NA MAJKU! PRESLIKANA! (FOTO)

Published

on

Ćerka Tanje Bošković, Lana Karaklajić, izrasla je u prelepu mladu ženu. Odvažna, prirodno lepa i potpuno slobodna, jer se njena majka, proslavljena glumica Tanja Bošković, potrudila da ćerki i sinu obezbedi privatnost, za kojom mnoga deca poznatih čeznu, ali im ipak ostaje nedostižna, Lana se u maju tajno udala, a sada uživa u svom prvom bračnom letovanju.

Ćerka Tanje Bošković, koja je osim fizičke lepote od majke nasledila i glumački talenat, svoj život godinama gradi daleko od radoznalih pogleda. 

Nedavno je uspela da dugogodišnju vezu sa trenerom Stefanom Adžićem kruniše brakom, a da o tome javnost ne sazna gotovo ništa. 

Par je nakon toga otišao na letovanje u Herceg novi, a fotografije koje je tom prilikom Lana postavila na svoj Instagram profil sve su oduševile.

Put ka glumačkoj karijeri, Lani nije bio lak, a o tome je nedavno govorila u javnosti.

– Kada sam upisala sociologiju, shvatila sam da ne mogu ni sa čim drugim da se bavim, sem glumom. Gluma je uvek bila prisutna u mom životu, ali je postojao jedan period kada sam imala potrebu da se bavim nečim drugim. Tek kada sam uvidela čime sve ne želim da se bavim u životu mogla sam da kažem da je moja sva snaga postala usmerena na upisivanje akademije i bavljenje glumom.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Story

Advertisement