Connect with us

Domaće serije

Serija “Srećni ljudi” nije završena! Ukinuta je zbog ovog glumca! (VIDEO)

Malo je poznato da je serija “Srećni ljudi” trebalo da ima više od 70 epizoda, ali je zbog jednog razloga na nju stavljena tačka.

Published

on

Za seriju “Srećni ljudi” mnogi kažu da je baksuzna. Verovatno zato što je snimana tokom devedesetih godina, zbog čega se često stavlja u koš svega lošeg što je nastalo u “vremenu zla”. I sam scenarista Siniša Pavić inspiraciju je pronalazio u tom mračnom dobu.

Kada se danas reprizira serija “Srećni ljudi” otuda mnogima prve asocijacije na ratne devedesete i sve ono što one nose sa sobom: inflaciju, redove ispred prodavnica za hleb i mleko, benzin u plastičnim flašama, prazne rafove, demonstracije…

Pa, ipak, “Srećni ljudi” uspeli su da nadžive Slobodana Miloševića i da, kad god se repriziraju, budu u samom vrhu gledanosti. Po rejtingu “šiju” i najnovije domaće serije. Čak i čuveni “Bolji život” ne može da se pohvali rejtingom u reprizi koji po nepisanom pravilu uvek ostvaruju “Srećni ljudi”.

“Srećni ljudi” su bili prva srpska TV serija snimana u produkciji Radio-televizije Srbije, posle raspada Jugoslavije. Rat, inflacija i neizvesna sudbina države uticala je i na njenu proizvodnju, pa je tokom snimanja nekoliko puta bila na ivici da budu ugašena pre kraja. Kao što je opšte poznato, seriju su napustile dve glavne glumica Tanja Bošković i Dubravka Mijatović. A njima se ubrzo pridružio i Dragan Gagi Jovanović.

Serija je bila u problemu. Televizija Beograd je u jednom trenutku razmišljala i o gašenju. Onda su brže-bolje našli zamene – Zlatu Numanagić i Jugoslavu Drašković i “Srećni ljudi” su preživeli. Ali, ono što mnogi ne znaju, jeste da je nedugo zatim snimanje ponovo bilo dovedeno u pitanje zbog jednog glumca!

A koji je to glumac hteo da napusti snimanje i zbog čega je na njegovu inicijativu serija “Srećni ljudi” završena – otkrijte u video klipu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Izvor: filmitv.rs

Advertisement