Connect with us

FILM

HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA obara rekorde gledanosti u regoinu! EVO KOLIKO bioskopskih karata je do sada prodato!

Published

on

Film reditelja Milutina Petrovića „Nečista krv – Greh predaka“ za nedelju dana prikazivanja u bioskopima je pogledalo 37.000 gledalaca u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj.

Ekipa filma otputovala je za Beč, gde će se večeras pokloniti publici na premijeri u glavnom gradu Austrije, u okviru Adria Film Festa. Naredne nedelje turneja glumačke ekipe se nastavlja, i to prvo u Makedoniji, gde je premijera zakazana 9. septembra u Skoplju, a zatim druženje sa glumcima u bioskopu „Sinepleks“ u Kragujevcu. Nakon toga, film će početi da se prikazuje u bioskopima u Hrvatskoj i Sloveniji.

Pročitajte još ŠOK! Glumac Aleksandar Srećković Kubura kao od majke rođen! EVO o ČEMU je reč!

Film je do sada proglašen za najbolji po izboru publike na 28. Evropskom filmskom festivalu Palić, osvojio je i prvu nagradu na 45. Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji (za scenaristu Vojislava Nanovića i autora adaptacije scenarija Milenu Marković), dok je čitav glumački ansambl dobio nagradu za najbolje glumačko ostvarenje na Dunav Film Festu, a Feđa Štukan specijalnu nagradu za izuzetno glumačko ostvarenje za ulogu na 56. Filmskim susretima u Nišu.

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Novosti

Advertisement