Connect with us

TV

HIT! Glumica Anđelka Prpić otkriva šta čeka Jecu u novoj sezoni serije RADIO MILEVA! A EVO i GDE ćemo je još gledati!

Published

on

Glumica Anđelka Prpić je govorila o filmu „Jedini izlaz“, priznanju dobijenom na Filmskim susretima u Nišu, radu na novoj sezoni „Radio Mileve“, i novoj seriji na kojoj tek počinje da radi.

Pročitajte još RADIO MILEVA – EVO kada stižu NOVE EPIZODE hit komedije! (VIDEO)

“Jedini izlaz“ za mene predstavlja do sada najveći izazov. Značajan korak u karijeri i u smislu koproducentskog posla, koji me sve više zanima. Čini mi se kao neka nova odškrinuta vrata, ne samo u odnosu na to kako me publika doživljava, nego uopšte, da samoj sebi istražim koje su to granice – rekla je glumica.

Na nedavnom festivalu „Filmski susreti“ u Nišu Prpić je za ulogu u trileru „Jedini izlaz“ dobila Povelju za izuzetnu žensku ulogu, koja joj je draga kao prva nagrada u karijeri, „pogotovo što dolazi sa festivala gde glumci dodeljuju glumcima nagradu, tako da to ima drugu težinu“.

Pročitajte još HIT! Glumica Anđelka Prpić otkriva ZAŠTO je se plaše na snimanju serije RADIO MILEVA! A EVO i sa kojim javnim ličnostima je odrasla!

Prpić počinje snimanje nove sezone humorističke serije „Radio Mileva“, koja je za nju poseban doživljaj „zato što na jednom mestu imate asove našeg glumišta“, a najavljuje da će se njenom liku frizerke Jece pridružiti „alfa muški frizer“, ali ime glumca koji će tumačiti taj lik nije želela da otkriva.

Glumica je otkrila da ove jeseni počinje sa snimanjem nove serije za koju je scenario pisao njen kolega Andrej Šepetkovski, a režiraće je Filip Čolović, kao komediju tipa „Vudija Alena i Pitera Selersa„, dok njena uloga podseća na Riz Viderspun u filmu „Pravna plavuša“.

Pročitajte još HIT! Glumac Nenad Stojmenović otkrio šta nas čeka u novoj seriji AVIONDŽIJE i nastavku serija RADIO MILEVA i MOČVARA!

– Kad su me pozvali i rekli da je to pisao Andrej, bila sam u strahu. Znam da ću ga sretati i moraću da mu kažem kako mi se dopada. A šta ako mi se ne svidi? Čim sam pročitala prvi epizodu mi je laknulo, a kad sam pročitala svih deset bila sam potpuno u šoku, pozitivno iznenađena koliko je to dobro napisao – istakla je Anđelka.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Tanjug/Telegraf

Advertisement