Connect with us

Featured

RADIO MILEVA – EVO kada stižu NOVE EPIZODE hit komedije! (VIDEO)

Published

on

Radio-Mileva-6-epizoda

“Radio Mileva”, komedija nastala u režiji Elmira Jukića, prema ideji Nebojše Garića, vraća se pred gledaoce RTS-a. Od 13. septembra, radnim danima u 20.00, pratićemo svakodnevni život Mileve, Natalije i Sonje – tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – FILM i TV otkriva: Evo kada ZVANIČNO počinje serija DINASTIJA! Ovo je TAČAN DATUM!

Mileva je glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Penzionerka koja je radni vek provela kao sekretarica predsednika Opštine. Samouverena, energična, namazana, žena koja ima sve informacije, žena za sve vremena, snalažljiva i oštroumna.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Nova domaća serija STIŽE NA RTS! A EVO I KOJA! Iznenadićete se!

Ćerka Natalija je njen antipod. Profesorka Srpskog jezika i književnosti u Matematičkoj gimnaziji. Odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke – neuspešna žena, jer nema emotivnog partnera i radi za male pare u školi gde nema ni pun fond časova.

PROČITAJTE JOŠ: Dragan Bjelogrlić o SUKOBU sa Predragom Antonijevićem! EVO šta kaže…

Nataliju je odmah nakon rođenja njene ćerke, Sonje, još pre 15 godina, ostavio muž. Pošto je sa Natalijom očigledno negde pogrešila, Mileva je odlučna da unuku Sonju “uzme pod svoje”. A sa ciljem da od nje napravi svoju doslednu naslednicu, čemu se Natalija svim silama protivi.

PROČITAJTE JOŠ: OTAC zloće iz serije IGRA SUDBINE je takođe glumac! EVO o KOME je reč!

Sonja je loš đak, ali je opčinjena društvenim mrežama i savremenom tehnologijom u kojoj vidi svoju svetlu budućnost. Baba Mileva je u tome podržava i njih dve čine fantastičan tim u večitom sukobu sa smernom Natalijom. Ona veruje da prečica do uspeha ne postoji.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Pala PRVA KLAPA serije BUNAR! A evo i KADA će biti PREMIJERA!

Mileva nije autoritet samo u okvirima svoje porodice već i u čitavoj zgradi – pravim kosmosom u malom, sa čitavom lepezom živopisnih karaktera iz čijih suprotnosti proističu duhoviti zapleti i iznenadni obrti. Tu su policajac u penziji u zvanju upravnika zgrade Stevan i njegova žena Marta. Zatim bračni par Marić koji čine neuropsihijatar Sava i doktorka plastične hirurg Viktorija. Evo i ostatka ekipe: slikar Leon, studenti Petar i Gavrilo, dobroćudni majstor Moca i njegova “zla” žena Žana, operski pevač Živorad, pesnik Rade, posesivna majka Cveta i njen uveliko odrasli sin Mikica. Ovo su samo neki od urnebesnih karaktera koji svakodnevno defiluju kroz Milevin život, a i ona kroz njihov.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Branko Tomović i Eva Ras u filmu VAMPIR! Evo KAD i GDE je premijera prvog svetskog filma o SRPSKIM VAMPIRIMA!

“Radio Mileva” je živa, laka, jednostavna i dinamična komedija koja se bavi temama kao što su nesklad među generacijama, sukob različitih naravi i preplitanjem situacione i verbalne komike.

Na repertoaru je najpre prva sezona od 25 epizoda. A kada utvrdimo gradivo, onda stiže novih 20 epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO SVE o seriji PEVAČICA: OVO je KOMPLETAN opis SVIH LIKOVA! A evo ko je CRNI MAG koji upravlja životima SVIH junaka u SERIJI!

Glavne uloge igraju: Olga Odanović, Marija Vicković, Кristina Gavrić-Bogunović, Dara Džokić, Branimir Brstina, Tihomir Stanić, Bojan Dimitrijević, Marko Gvero; Anđelka Prpić, Nikola Кojo, Nemanja Oliverić, Nenad Stojmenović i Svetozar Cvetković.

Кreator serije „Radio Mileva“ i producent je Nebojša Garić, a reditelj Elmir Jukić. Scenaristi su Zorica Cvijetić, Marijana Čulić-Vićentić i Željko Hubač. Direktor fotografije je Almir Đikoli, scenograf Aleksandar Cvijanović, a kostimograf Nevena Milovanović. Muziku je komponovao Vladimir Graić. Izvršni producent Igor Stojanović.

Foto RTS

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement