Connect with us

Featured

HIT! Glumac Nenad Stojmenović otkrio šta nas čeka u novoj seriji AVIONDŽIJE i nastavku serija RADIO MILEVA i MOČVARA!

Published

on

Gost nove epizode serijala „Tanjug Reflektor“ bio je glumac Nenad Stojmenović koji je govorio o ulogama u serijama „Aviondžije“, „Radio Mileva“ i „Močvara“, kao i o već dve decenije rada u Narodnom pozorištu.

Pročitajte još HIT! Glumica Tamara Dragičević objavila fotografiju sa letovanja! Pljuštali lajkovi!

– Sitkom “Aviondžije“ je zanimljiva priča, prvi put na ovim prostorima bavi se životom jedne avio posade. Pratimo sve njihove zakulisne radnje, čitava radnja se odvija na aerodromu i avionu. Jako je zanimljiv sitkom. Jako je duhovito – rekao je Stojmenović.

Prema njegovim rečima, Tanja Ilić, Milena Depolo i Milica Konstantinović napisale su za predstojeće „Aviondžije“ „inspirativan tekst, koja pruža mnoge mogućnsti“, a lik pilota Ace je „egocentrik, egomanijak, metroseksualac, nosilac jedne nove generacije“.

Pročitajte još HIT! Miloš Biković na plus 40! Glumac objasnio koliko voli svoj posao!

O „Radio Milevi“ Stojmenović kaže da nas nove epizode očekuju na jesen, i da se „serija bavi refleksijom našeg vremena, našim mentalitetom, onim što mi jesmo kao ljudi“.

– Ključ svake komedije je da se smejemo sami sebi, onome što čini naš mentalitet i onome što naše podneblje pruža – istakao je Stojmenović.

Pročitajte još HIT! Glumica Iva Štrljić otkrila dugo čuvanu tajnu! EVO o ČEMU je REČ!

Glumac je u Narodnom pozorištu „tačno 20 godina“, gde igra u njemu dragim predstavama „Bela kafa“ Aleksandra Popovića na Maloj sceni u režiji Milana Neškovića, na Velikoj sceni „Derviš i smrt“ u režiji Egona Savina, kao i „Bahantkinje“ u režiji Stafana Valdemara Holma iz Stokholma.

Pročitajte još HIT! Reditelj Predrag Antonijević otkrio šta nas čeka u novoj seriji BUNAR! A EVO KADA počinje prikazivanje filma DARA IZ JASENOVCA u bioskopima!

– Druga sezona serije ‘‘Močvara“ i moj lik načelnika policije Dušana mi je najsvežije iskustvo, jer se još uvek dešava, još uvek je u procesu. To mi je zaista mnogo prijalo i rad sa (rediteljem) Olegom Novkovićem je zaista okrepljujući – rekao je Stojmenović.

Foto Printscreen YouTube Kopernikus

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Telegraf/Tanjug

Advertisement