Connect with us

Top Story

ŠOK! Glumica Eva Ras odgovorila na tvrdnje koleginice Mirjane Karanović! EVO ŠTA joj je poručila!

Published

on

Gostujući u jednoj emisiji pre nekoliko dana, glumica Eva Ras je rekla da je Mirjana Karanović mrzi zato “što žali svoju mrtvu ćerku”, na šta je Mirjana odgovorila da nije ni znala da je Eva imala ćerku, već da joj je zamerila što je Eva pozitivno reagovala na požar koji je uništio Jugoslovensko dramsko pozorište 1997. godine.

Pročitajte još Glumica Marija Petronijević trudna! EVO KADA stiže beba!

Eva je na to odgovorila u emisiji “Premijera – vikend specijal”.

– Tvrdila je da ne zna da sam sahranila ćerku. Sad kad je saznala, ona mene i dalje šutira. Da li je to normalno? Ona je bez duše žena, ide okolo i seje zlo. Rekla je da trujem ljude svojom tugom. To su mi rekli ljudi koji su scenski radnici u pozorištu gde ona igra – poručila je u programu uživo Eva Mirjani Karanović, i dodala:

Pročitajte još HIT! Tanja Bošković je bila u braku sa čuvenim rediteljem, koji je prvo bio oženjen njenom slavnom koleginicom! EVO o KOME je reč!

Mlađa je od mene 15 godina. Koliko je to bezdušno. Ne tražim joj da mi izjavi saučešće, ali vređajući mene ona vređa sve majke koje su izgubile dete. Rekla bih joj samo “Miro draga, ovaj svet je tako veliki da ima mesta i za nas koji tugujemo, a ima i za tebe koja se veseliš“.

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Pink

Advertisement