Connect with us

Top Story

HITNO!!! Nova domaća serija MENJA TERMIN! A saznaj i KOJA! Nije PEVAČICA, ali jeste…

Published

on

Od 21. septembra, svakog utorka  od 22.00 na prvom programu RTS-a  pratićemo uzbudljiv serijal „Branilac“, rađen prema istinitim događajima opisanim u knjigama advokata Olivera Injca „Velike advokatske odbrane“ i Filota File „Branio sam na smrt osuđene“, kao i prema originalnim arhivskim predmetima advokata Veljka Guberine i Tome File.

Pročitajte još HIT! RADNA AKCIJA SA TAMAROM – EVO KADA počinje prikazivanje nove sezone i ŠTA NAS sve čeka!

Ova serija, na filmski uzbudljiv način, elementima drame i trilera, dočaraće nam životne priče običnih ljudi, koji su se našli u situacijama sa kojima nisu umeli ili nisu mogli da se nose. Okosnica svih priča su ljubav, uticaj sredine u kojoj žive, borba za moć, sa zapletima koje samo život može da kreira.

Pročitajte još Serija PEVAČICA 4. epizoda – Spremite se za PAKT SA ĐAVOLOM! A evo i KOJU CENU će Ivana i Emilija MORATI DA PLATE!

Branilac Milena Predić

Sve priče pratimo iz ugla advokata – branilaca u potrazi za istinom, koji nas vode kroz živote glavnih aktera i postupno nam rasvetljavaju okolnosti koje su dovele do zločina.

To su vanvremenske priče o ljudskim sudbinama ali i o profesiji koja se temelji na zakletvi da brani čoveka a ne delo koje je počinjeno.

Kroz devet epizoda opisano je šest slučajeva, koji su birani sa više aspekata. Po tome do koje mere su uzburkali i izazvali interesovanje javnosti ali i po umeću advokata da pomere granice u odbrani čoveka.  

Iako smeštene u neko drugo vreme (Jugoslavija, od 1955. do 1975.), ove priče odišu savremenošću, jer su ljudske manjkavosti i ljudski gresi uvek isti.

U ulogama advokata:

Filota Fila – Tihomir Stanić

Veljko Guberina – Nenad Jezdić

Slobodan Subotić – Nebojša Dugalić

Toma Fila – Đorđe Marković

Ostale uloge:

Marko Živić, Aleksandar Đurica, Tanja Pjevac, Nikolina Friganović, Aleksandar Stojković, Mišo Obradović, Marko Vasiljević, Anja Pavićević, Milica Mihajlović, Andrej Šepetkovski, Milena Predić, Jovana Gavrilović, Jelena Đokić, Mladen Sovilj, Nebojša Cile Ilić, Nebojša Milovanović, Dubravka Kovjanić, Rade Marković, Jelena Gavrilović, Ivana Zečević…

Foto Promo RTS

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement