Connect with us

Top Story

Kolo sreće 7. epizoda – Bojan pronalazi TEST ZA TRUDNOĆU!

Published

on

Serija “Kolo sreće” 7. epizoda koja je na programu u utorak, 14. septembra od 21.00 vraća nas u Sopot i živote meštana koji se menjaju iz korena kad na scenu stupi – igra sudbine.

Pročitajte još HITNO!!! Nova domaća serija MENJA TERMIN! A saznaj i KOJA! Nije PEVAČICA, ali jeste…

U novoj epizodi Mara je i dalje opsednuta idejom da pronađe sina kog su joj oduzeli. Njenu drugaricu koja je upućena u sve tajne zanima da li će reći Ljubi da traži Pavla. Mara joj otkriva da je angažovala „lajfa kouča“ i da će on napraviti pravu damu od nje. Ono što sirota Mara i ne sluti jeste da je Elena sve samo ne neko ko će joj od života napraviti raj.

Pročitajte još Serija PEVAČICA 4. epizoda – Spremite se za PAKT SA ĐAVOLOM! A evo i KOJU CENU će Ivana i Emilija MORATI DA PLATE!

Bojan i Jelisaveta prepuštaju se strastima u njenoj sobi. Među stvarima Bojan pronalazi test za trudnoću.

Pročitajte još HIT! DINASTIJA – Zavirite u glamurozni svet KOJI KRIJE OPASNE TAJNE! EVO ŠTA nas sve očekuje u srpskoj verzije kultne serije!

Iako istraga sporo napreduje, Lena pronalazi vezu između nekoliko ljudi.​

Kolo sreće epizoda 6 – Glavne uloge tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Foto Promo Prva

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement