Connect with us

TV

POTERA ima NOVOG TRAGAČA! OTKRIVAMO o kome se radi! (VIDEO)

Published

on

„Potera“ se vraća 20. septembra u dobro poznatom terminu od 21 čas na RTS 1 sa novom, devetom sezonom. Autorski tim najdugovečnijeg i najpopularnijeg nedeljnog kviza spremio je veliko iznenađenje za gledaoce.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! DINASTIJA – Zavirite u glamurozni svet KOJI KRIJE OPASNE TAJNE! EVO ŠTA nas sve očekuje u srpskoj verzije kultne serije!

Voditelj Jovan Memedović dočekivaće takmičarske timove koji će i ove godine pokušati da budu bolji i brži od sveznajućih Tragača. Do ove sezone bilo ih je troje: Milica Jokanović, princeza od znanja, Milorad Milinković, mister Veliki i Žarko Stevanović, svetski šampion znanja.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Ovo su NAJGORE VRADŽBINE vlaške CRNE MAGIJE! Jedna od njih došla je glave i glavnoj junakinji serije PEVAČICA! A evo i KOJA!

U novoj sezoni kviza „Potera“, međutim, ovoj standardnoj postavi pridružiće se i četvrti Tragač. Iz produkcije „Adrenalin“, koja zajedno sa RTS-om realizuje popularni kviz nisu hteli da otkriju njegov identitet pre premijerne epizode. Ali, poručuju da će novi Tragač biti veoma intrigantan i od samog starta na visini zadatka.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PEVAČICA 4. epizoda – Spremite se za PAKT SA ĐAVOLOM! A evo i KOJU CENU će Ivana i Emilija MORATI DA PLATE!

Deveta sezona ovog septembra u kviz „Potera” donosi još mnoga iznenađenja, koja će gledaoci sasvim sigurno voleti.

Foto Adrenalin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement