Connect with us

Top Story

Pokucaj na moja vrata 93. epizoda: Selin POSTAVLJA novu ZAMKU za Edu i Deniza. Evo o čemu se radi…

Published

on

Pokucaj na moja vrata 93. epizoda, koja je u utorak 14. septembra od 11.15 na TV Prva, donosi ljubavne zamke! Selin ponovo smišlja nešto pakosno. Evo o čemu se radi…

PROČITAJTE JOŠ: HITNO!!! Nova domaća serija MENJA TERMIN! A saznaj i KOJA! Nije PEVAČICA, ali jeste…

Džeren sve više nervira situacija oko Ede i Deniza. Ona priznaje Melo da je odlučila da ode kod Ede. Planira da joj kaže da voli Deniza i da ne želi više da bude deo njihove igre. Pre toga promeniće frizuru.

PROČITAJTE JOŠ: SERIJA PEVAČICA – Otkrivamo SVE što nas čeka u NOVIM EPIZODAMA! ŠOK! Emilija Ivani OTIMA VLADU? Ali to nije NAJGORE!

Lukava Selin potvrđuje svoje sumnje da je sve oko ovog para samo varka. Zato želi da postavi novu zamku Edi i Denizu. Poziva ih na jahtu da budu gosti njoj i Serkanu.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PEVAČICA 4. epizoda – Spremite se za PAKT SA ĐAVOLOM! A evo i KOJU CENU će Ivana i Emilija MORATI DA PLATE!

Ali i Edi drugarica Melo je lukava. Zahteva od Deniza da ne ode na večeru, dok Selin uspeva da zaključa u njenu kancelariju.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Ovo su NAJGORE VRADŽBINE vlaške CRNE MAGIJE! Jedna od njih došla je glave i glavnoj junakinji serije PEVAČICA! A evo i KOJA!

Sinopsis: Serija “Pokucaj na moja vrata” (93. epizoda) je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

Glavne uloge u seriji igraju: Hende Erčel, Kerem Bursin, Neslihan Jeldan, Bige Onal, Evrim Dogan, Ismail Ege Šašmaz, Anil Ilter, Melisa Dongel, Čagri Čitanak, Elčin Afadžan, Sitare Akbaš, Bašak Gumuldžinelioglu…

Foto Promo

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO JE KOPIRANJE TEKSA!

Advertisement