OTKRIVAMO – Ovo su NAJGORE VRADŽBINE vlaške CRNE MAGIJE! Jedna od njih došla je glave i glavnoj junakinji serije PEVAČICA! A evo i KOJA!

Vlaška crna magija Pevačica

Piše Saša Oreščanin

Pre nekoliko dana počelo je prikazivanje serije „Pevačica“, koja je donekle zasnovana na tragičnoj smrti Jelene Jece Marjanović (Krsmanović) 2016. godine.

Baš kao i u Jeleninom slučaju, i u ovoj seriji se kao glavni uzrok za nesreću pevačice Ivane Lazić pojavljuje magija. Naime, Ivana Lazić željna uspeha na estradi, ulazi u mračni svet vlaške magije, a cena će biti visoka – njen život!

Pročitajte još Serija PEVAČICA 4. epizoda – Spremite se za PAKT SA ĐAVOLOM! A evo i KOJU CENU će Ivana i Emilija MORATI DA PLATE!

U Srbiji, ali i širom Balkana, vekovima su postojale priče o ljudima, naročito ženama, koje se bave magijom, vradžbinama, urocima itd.

Navodno postoje dve vrste magije – bela i crna. Crna je ona negativna, koja se koristi da bi se drugome naudilo ili se prosto radi nešto za lični interes. S druge strane, bela magija je tu da poništi štetna dejstva crne magije, kao i da donese radost i sreću drugome, bez ikakvog ličnog interesa, tj. skrivenih motiva.

S obzirom na temu serije „Pevačica“, danas nam je u fokusu crna magija.

Pročitajte još HIT! DINASTIJA – Zavirite u glamurozni svet KOJI KRIJE OPASNE TAJNE! EVO ŠTA nas sve očekuje u srpskoj verzije kultne serije!

Vradžbina za uspeh u poslu

Ako vas očekuje neki važan posao, mistici preporučuju sledeći ritual: pre izlaska iz kuće, pomešati u bočici malo soli i bibera, prosuti ispred praga pa tek tada zakoračiti. Tu bočicu odmah stavite u džep.

Ako se ova mešavina razmuti u čaši vode, pa se svakog jutra, pre nego što sunce izađe, njome poprska prag od ulaznih vrata, trebalo bi da to bude i odlična zaštita doma i ukućana.

Pročitajte još SERIJA PEVAČICA – Otkrivamo SVE što nas čeka u NOVIM EPIZODAMA! ŠOK! Emilija Ivani OTIMA VLADU? Ali to nije NAJGORE!

Evo još jednog rituala koji obezbeđuje uspeh u poslu: u čašu sipati 100 g soli, preliti sa 3 dl izvorske vode i ostaviti da prenoći. Sutradan napraviti tri kruga oko kancelarijskog stola prskajući tom vodicom isped sebe, izgovarajući određene reči…

Vradžbina za zavođenje muškarca

Da bi ostvarile ljubav sa muškarcem, mnoge devojke i žene su spremne i da „prodaju dušu đavolu“. Evo spiska nekih od vradžbina i manipulacija koje žene koriste za zavođenje i pridobijanje srca muškarca:

Pročitajte još PEVAČICA (1. epizoda): OTKRIVAMO ko je vračara VLAJNA! Ko je NJEN SIN i zašto BACA MAGIJU!

– Stave im kap menstruacije u kafu, nakon čega muškarac poludi za njima;

– Kada je pun Mesec, pogledaju kroz prsten u pravcu meseca i stave prsten na ruku. Dokle god ga ne skinu, muskarac ih neće ostaviti;

– Uzmu mu pramen kose (snop dlaka) i čuvaju ispod jastuka i on ostaje uz njih;

Pročitajte još  EKSKLUZIVNO – OTKRIVAMO: Evo KO će glumiti ZORANA MARJANOVIĆA u seriji PEVAČICA! Nije VUK KOSTIĆ, već…

– Pramen kose provlače kroz iglu, a onda zašivaju za neki deo odeće kako bi vezale muškarca za sebe;

–  U Negotinskoj krajini, na primer, bockajući iglom jastuk, devojka govori: “Ne bodem jastuk, bodem svog suđenika: u oči, pod oči; u čelo, pod čelo; u srce, pod srce… da ne može da spava, dok mene, Jele, ne dođe da se razgovaramo, da se verimo”.

– U Bačkoj se veruje da kada devojka svom momku krišom u džep stavi slepog miša, ići će za njom kao slep;

Pročitajte još  Serija PEVAČICA 2. epizoda: Ko PROGANJA Ivanu? Prijateljica EMILIJA ili Vladina BIVŠA žena?

– Žene često” hvataju muškarca na bebu” tako što kažu da nema šanse da ostanu trudne, da bi se muškarac opustio. Posle nekoliko meseci odlaze kod doktorke, gde pregledom utvrđuju da su u drugom stanju, nakon čega se muškarac oženi njom;

Cvet maslačka se ubere i ispresuje, a potom, pažljivo stavi između dva komada papira i uvije u maramicute stalno nosi sa sobom. Ova amajlija se nosi u levom džepu i uz njenu pomoć, veruje se, moguće je osvojiti devojku ili momka koji vam se dopada;

Ako se sve završi kako treba, amajlija se čuva do sklapanja braka, a onda se pažljivo zakopa ispod kućnog praga ili u baštu;

Pročitajte još TOP 10 KLJUČNIH činjenica o seriji PEVAČICA! Ko je BABA VLAJNA?

– Da bi zavele muškarca žene započinju ritual sedam nedelja neposredno pred pun mesec, a započnu ga u petak, što čine svakog sledećeg petka, sedam puta za redom. Na ružičastoj sveći nacrtaju šest krugova. Zapale je i izgovore ime osobe za koju je namenjen ovaj obred, uz sledeće reči:

“Gana, uvek budi sa mnom, molim te, daj mi pravu ljubav. Gana, daj mu snage, da svoj osećaj ostvari u reči, kao da pesmu peva.”

– umesto rumenila na obraze namažu malo praha od crvene cigle – nekad je vladalo mišljenje da je to rumenilo “magično” i da privlači željenog muškarca (mislim da je ovo proizašlo iz toga što nekada nije postojalo rumenilo);

Pročitajte još HIT! Serija PEVAČICA obara rekorde i pre početka prikazivanja, a Milica Pavlović se trese od besa! EVO o ČEMU je reč!

– ako starija devojka ili momak požele da sebi nađu par, potrebno je da se u ponoć uoči Đurđevdana ( ili nekog drugog “jakog sveca”) okupaju i odu svečano obučeni u crkvu i tamo poklone stvar koju su tek kupili.

Sigurno smo svi bar jednom u životu čuli za nekoga ko je ima neko neobično i neobjašnjivo iskustvo. Ako ništa drugo, čuli smo da neko kaže da misli da ga je neko urekao, ili da je na njegovu porodicu bačeno prokletstvo. Doduše, čini se da se o ovakvim pojavama više govori, i u iste više veruje u ruralnim sredinama nego u gradovima.

Možemo zaključiti da se paranormalne pojave dešavaju svakodnevno, samo se postavlja pitanje da li verujemo ili ne.

Foto Printscreen Instagram panwiedzma

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA