Connect with us

Top Story

Igra sudbine – ŠOK! Sofija je PRETUČENA U ZATVORU! A evo i ZBOG ČEGA!

Published

on

Igra sudbine 323. epizoda koja je na programu u utorak 21. septembra od 20.00 na TV Prva otkriće nam da Strahinja ima slabu tačku. Ona se zove Nada. Kao što smo već videli u najavu za Igra sudbine 323. epizoda Strahinja će poludeti od ljubomore, jer će uhvatiti Luku kako se tajno dogovara iza njegovih leđa o jednoj veoma važnoj stvari.

Pročitajte još Serija PEVAČICA – ŠOK! Otkrivamo EVO KAKO se uz pomoć CRNE MAGIJE priziva NEČIJA SMRT!

U međuvremenu otkrivamo da i Sofija ima jednu slabu tačku. A ona se zove – zatvor. Večita negativka ponovo pravi incident u zatvoru i započinje tuču sa ostalim zatvorenicama. Stražari je po nalogu sudije odmah prebacuju u samicu gde će dočekati suđenje i videti šta je čeka u nastavku života.

Pročitajte još Serija PEVAČICA – OTKRIVAMO: Evo KADA će IVANA biti UBIJENA i ko će pokušati da je SPASE! Slede SPOJLERI!

Da li će samica pomoći Sofiji da se prizove pameti? Hoće li shvatiti da je ostala sama na svetu? Bruner joj više ne može pomoći. Kao ni ostatak njenih dojučerašnjih saveznika. Prepuštena je sebi i nesrećnoj sudbini. Da li je to trenutak u kom će se pokajati zbog svega? Ili će to biti samo prilika da smisli neko još veće zlo?

Pročitajte još HIT! Miloš Timotijević otkriva ŠTA mu je bio najveći IZAZOV u seriji PEVAČICA! A EVO i ŠTA kaže o ljubavnim scenama sa Milicom Pavlović!

I dok Sofija čami u samici Doda se napolju u slobodnom svetu nalazi sa Norom. Ona mu se slomljena ispoveda o svojoj nesrećnoj sudbini i otkriva mu da se plaši. Pitamo se – čega?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (323. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement