Connect with us

Top Story

Serija PEVAČICA – ŠOK! Otkrivamo EVO KAKO se uz pomoć CRNE MAGIJE priziva NEČIJA SMRT!

Published

on

Serija Pevačica, koja se emituje vikendom od 21.00 na kanalu Superstar, a petkom u istom terminu na TV Pink, u žižu javnosti donela je temu o kojoj se mnogo priča, a malo zna. Naravno, reč je o crnoj magiji, čije su žrtve glavne junakinje serijala, a što će biti tema i nastavka ove serije. Kako to obično biva, kada neka intrigantna tema privuče interesovanje, počinju da se javljaju propratni elementi, a u slučaju Pevačice to su brojni tumači magijskih obreda.

Pročitajte još PEVAČICA 6. epizoda: Ivana je GOTOVA! Vlada je OSTAVLJA zbog EMILIJE! (VIDEO)

Jedna od njih je i dotična baba Ruža, koja je gostujući u jutarnjem programu TV Pink objasnila šta je zapravo to crna magija i da li ona zaista postoji.

Pročitajte još Serija PEVAČICA – OTKRIVAMO: Evo KAKO je IVANA počela da se bavi CRNOM MAGIJOM i KO je KRIV za TO!

Pomenuta gospođa predstavljena je kao veliki poznavalac ove teme, a kako kaže, u svetu postoji bela magija i crna magija. Kako ona objašnjava belom magijom priziva se dobro, a crnom samo zlo, a zatim je otkrila i kako se uz pomoć crne magije priziva nečija smrt i zlo.

Pročitajte još HIT! Serija PEVAČICA – Glumica Jelena Mur otkriva ŠTA čeka Emiliju u nastavku serije! EVO KAKVE promene slede!

– Paljenje crne sveće nekom ispred kuće ili kućnog praga znači da se nekom želi zlo, smrt – poručila je baba Ruža, navodeći da postoji i ritual crvene magije koja je namenjena samo ljubavi, a crne sveće znače samo jedno – zlo.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Ovo su NAJGORE VRADŽBINE vlaške CRNE MAGIJE! Jedna od njih došla je glave i glavnoj junakinji serije PEVAČICA! A evo i KOJA!

Iako u seriji Pevačica još nismo videli paljenje crne sveće, sasvim je jasno da se Ivani Lazić koju tumači Milica Pavlović, ne piše dobro. A kada će ona konačno nestati i ko će biti kriv za njen nestanak otkrijte OVDE.

Foto Printskrin

Izvor Film i TV/ Kurir

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement