Connect with us

Featured

Igra sudbine 323. epizoda – ŠOK! Strahinja je POLUDEO! Nada ga vara SA LUKOM! A evo i KAKO JE SAZNAO!

Published

on

Igra sudbine 323. epizoda, koja je na programu TV Prva od 20.00 u utorak 21. septembra donosi nam jedno veliko iznenađenje, a ono se tiče onoga što se svi već dugo pitamo. Da li će Strahinjina i Nadina ljubav opstati? A evo i odgovora.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Sofija je PRETUČENA U ZATVORU! A evo i ZBOG ČEGA!

Strahinju čeka neprijatno iznenađenje. Dok sedi sa Lukom u kancelariji, on dobija napad ljubomore. A evo i zašto. Luki će pozvoniti telefon, a na displeju će se pojaviti Nadino ime. Strahinja će u tom trenutku doživeti izliv ljubomore. Još kad bude čuo šta je to što Nada ima da kaže Luki, biće to kraj njegovog strpljenja.

Pročitajte još Serija PEVAČICA – ŠOK! Otkrivamo EVO KAKO se uz pomoć CRNE MAGIJE priziva NEČIJA SMRT!

Hoće li to biti kraj njihove veze. Da li će ovaj incident biti uzrok njihovog raskida? Saznaćemo već u narednoj epizodi serije Igra sudbine. kada na ekranu Lukinog mobilnog ugleda Nadino ime.

Pročitajte još Serija PEVAČICA – OTKRIVAMO: Evo KADA će IVANA biti UBIJENA i ko će pokušati da je SPASE! Slede SPOJLERI!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (323. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement