Connect with us

Top Story

Kolo sreće 12. epizoda – ŠOK! Drina je RASKRINKALA ELENU! A evo i KAKO!

Published

on

Kolo sreće 12. epizoda koja je na programu TV Prva u utorak, 21. septembra od 21.00, konačno će razjasniti neke stvari. Za početak odnos između Drine i Elene. Posle ove epizode svima će biti jasno – one više nisu prijateljice. I to nikad neće biti. A evo i zašto.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Sofija je PRETUČENA U ZATVORU! A evo i ZBOG ČEGA!

Na početku epizode Elena otkriva da Mara skriva veliku tajnu. Još uvek ne zna o čemu je reč, ali obećava Kosti da će saznati. Elena se baca na posao. Pred njom je velika misterija koju ona želi da razotkrije po cenu života.

Za to vreme i Mara želi da razreši svoju misteriju. Ona pritiska baba Persidu da joj kaže šta je uradila sa njenim sinom i preti da će celom selu obznaniti.

Pročitajte još Pokucaj na moja vrata 98. epizoda: Serkan priprema ROMANTIČNU VEČERU za Edu! EVO šta će SELIN uraditi da bi to SPREČILA!

E, sad dolazimo do suštine. Netrpeljivost između Drine i Elene raste. Elena je neoprezna, jer je potcenila ukućane kod Raketića. Ne veruju svi u njene dobre namere. Baš zbog toga, kada se previše opustila, Drina je hvata kako pretura po Marinim ormanima, i zauzvrat dobija nejasno objašnjenje. Hoće li Drina ispričati Mari šta se dogodilo? Da li će joj Mara poverovati?

Pročitajte još Serija PEVAČICA – ŠOK! Otkrivamo EVO KAKO se uz pomoć CRNE MAGIJE priziva NEČIJA SMRT!

Sinopsis: “Kolo sreće” (12. epizoda) je priča o skomnoj ženi i samohranoj majci dvoje odrasle dece. Rastrzana između želje da obezbedi novac za opstanak i brige o ukućanima, Mara Raketić doživeće obrt kakav se dešava retkima – dobija na lutriji i postaje jedna od najbogatijih osoba u zemlji. Sa Marinim bogatstvom, međutim, krenuće da se raspliću velike tajne intrige koje ljudi oko nje imaju. Ali, i najveća tajna je ona koju Mara nosi od rane mladosti.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Otkrivamo ŠTA nas čeka u nastavku serije! Slede JEDAN RASKID, jedna SMRT, a jedan ZLIKOVAC postaje DOBAR! Pitamo se KOJI?

Glavne uloge tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

Foto Printscreen

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement