Connect with us

Top Story

Igra sudbine 326. epizoda – ŠOK! Matija će UBITI OCA! A evo i KO je SLEDEĆI!

Published

on

Igra sudbine 326. epizoda koja je na programu u petak, 24. septembra od 20.00 na TV Prva još jednom će nam objasniti da vuk dlaku menja, ali ćud – nikada.

Pročitajte još BRANILAC 2. epizoda (TREJLER) – Rade puca dva puta! Kome je bio namenjen DRUGI METAK? Pogledaj VIDEO!

Kao što smo već videli svi Brunerovi saradnici su u zatvoru. Među njima je i Matija. Lila je već bila kod njega u zatvoru i krenula je u misiju spasavanja nećaka iz ćelije. Ona apeluje na Adu Kanački da spase sestrića, jer joj je njena sestra Matijin život ostavila u amanet. Matija je na trenutak zavarao sve novom predstavom. Ubedio je sve da se iskreno pokajao. Ali da li je?

Pročitajte još EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – Evo šta će biti sa ulogom BRUNERA u seriji IGRA SUDBINE!

Uskoro ćemo otkriti. Kao što je već poznato Matija je u zatvorskoj ćeliji sa ocem koga krivi za smrt svoje majke. Preplavljen mržnjom prema njemu, on odbija da mu pomogne u trenutku kada ovaj počne da se guši. Hoće li ubiti oca time što mu neće pomoći? Da li će time Matija pokazati da je i dalje negativac u duši? Hoće li on biti taj koji će poginuti na kraju serije?

Pančeta u pansionu ne miruje – ubeđena je da Nada vara Strahinju sa Aleksom. I ne odustaje od te ideje. Činis e da je Nada u novom problemu.

Pročitajte još ŽARKO JOKANOVIĆ, scenarista serije IGRA SUDBINE tužnim rečima se oprostio od BRUNERA! Pogledajte šta je NAPISAO

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement