Connect with us

TV

BRANILAC 2. epizoda (TREJLER) – Rade puca dva puta! Kome je bio namenjen DRUGI METAK? Pogledaj VIDEO!

Published

on

Serija „Branilac“, 2 epizoda, koja se prikazuje u utorak 28. septembra na kanalu RTS 1 u 21.55, nosi naziv „Tragedija jednog Kordunaša – drugi deo“. Već posle premijerne epizode koja je emitovana ovog utorka, gledaoci, ali i stručna kritika složili su se u oceni da smo dobili novu seriju sezone. U prvoj epizodi upoznali smo Radeta Kordunaša. Glavu naizgled idilične porodice, koja je preko noći razorena u vrtlogu preljube, strasti i nepromišljenosti.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – Evo šta će biti sa ulogom BRUNERA u seriji IGRA SUDBINE!

Serija je nastala prema istinitim događajima po knjigama advokata Olivera Injca Velike advokatske odbrane, advokata Filote File Branio sam na smrt osuđene, kao i po originalnim predmetima advokata Veljka Guberine i advokata Tome File. Kako su autori naveli, ovo je prva advokatska serija kod nas, jer do sad se nikad ovakve krimi teme nisu posmatrale iz vizure advokata.

Kao što smo već naveli, u prvoj epizodi, posmatramo priču čoveka koji je optužen da je ubio ženu i njenog ljubavnika. Njihovu životnu priču pripoveda Nenad Jezdić, u roli Veljka Guberine, koji je bio čovek zanimljive pojave, akcenta i dikcije što je Jezdić savršeno dočarao.

Pročitajte još “Kamiondžije” druga sezona: Završeno snimanje novih epizoda! Evo KADA počinje EMITOVANJE!

U nastavku gledamo Radeta Đankovića (Aleksandar Stojković) kako tone sve dublje i dublje u tamu koja će za posledicu imati smrt njegove supruge Mirjane (Nikolina Friganović) i njenog ljubavnika Milovana (Milivoje Obradović).

Mirjana insistira na razvodu i želi da ode od Radeta, ali on ne želi ni da čuje za to. On se zaklinje njoj i Milovanu da nikada neće dozvoliti da ona bude slobodna, i preti Mirjani da će joj uzeti i kafanu. U naletu besa on ubija Mirjanu i Milovana. Odmah se predaje policiji braneći se da je bio napadnut.

Pročitajte još DRŽAVNI SLUŽBENIK – Evo KADA počinje TREĆA SEZONA!

Počinje suđenje na koje Rade izlazi sa nepromenjenim stavom, ali mu advokat objašnjava da u njegovu priču niko neće poverovati. Ne veruje mu čak ni on.

Serija „Branilac“ druga epizoda vodi nas ka razrešenju slučaja Radeta Đankovića. Otkrijte koja je Radetova sudbina narednog utorka 28. septembra od 21.55 na kanalu RTS 1.

Pročitajte još AVIONDŽIJE – TOP 5 RAZLOGA zašto ne smete da propustite NIJEDNU EPIZODU ovog URNEBESNOG SITKOMA!

Foto i video Printskrin, Up&Up produkcija, RTS

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement