Connect with us

Top Story

KOLO SREĆE 15. epizoda – Jelisaveta je sve bliže PROPASTI! Bojan traži NOVI ULTRAZVUK!

Published

on

Kolo sreće 15. epizoda koja je na programu TV Prva od 21.00 u petak, 24. septembra staviće omču oko vrata jedne prevarantkinje. Druga će biti raskrinkana, a treća će morati na ultrazvuk . Ponovo.

Pročitajte još Igra sudbine 236. epizoda – ŠOK! Matija će UBITI OCA! A evo i KO je SLEDEĆI!

Prva je kao što smo na kraju to i videli – Elena. Mudra i znatiželjna Drina doskočila je Eleni. Ali pitamo se na koliko dugo. Taman što je utekla radoznalim pogledima kućne pomoćnice, ova joj opet na tragu. I to spremna da joj zada žestok udarac. Drina je na podu pronašla Eleninu vizit kartu. Ali na njoj je ime Sanja Erić. I Elenina slika. Ko je ta žena? Drini Elena postaje sve sumjivija.

Za to vreme Mara se sprema za prepad na Persidu. Vreme je da istina ispliva na videlo. Bez obzira na cenu koju će svi morati da plate. Mara, njena majka koja joj nije stala u zaštitu kada je trebalo, i naravno – Persida.

Pročitajte još BRANILAC 2. epizoda (TREJLER) – Rade puca dva puta! Kome je bio namenjen DRUGI METAK? Pogledaj VIDEO!

Jelisaveti se crno piše. Bojan sasvim logično očekuje da Jelisaveta još neki put uradi ultrazvuk. Laž se komplikuje. Hoće li Jelisaveta izdržati?

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (15. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – Evo šta će biti sa ulogom BRUNERA u seriji IGRA SUDBINE!

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

Foto Printscreen

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement