Connect with us

FILM

JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE – OTKRIVAMO: Evo KADA Maraš i Baća stižu u srpske bioskope! Konačno poznat DATUM PREMIJERE!

Published

on

Južni vetar 2: UBRZANJE – STIŽE! Dugo smo čekali, ali smo i dočekali. Nakon što je u julu dočekao svoju svetsku premijeru na festivalu u Puli, film Južni vetar 2 UBRZANJE napokon je spreman za domaće bioskope.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Luka je U ŠOKU! Ada SUMNJA u to da je ON NJEN SIN? Sledi PAKAO!

Stav reditelja Miloša Avramovića od početka je bio taj da je njegov film namenjen bioskopskoj projekciji. Budući da je reč o jednom od najskupljih kinematografskih projekata u Srbiji, pa i na Balkanu, zbog čega do sada nije ni bio emitovan na nekoj televiziji iako su meseci prošli otkako je Južni vetar 2 izašao iz postprodukcije.

Pročitajte još DRŽAVNI SLUŽBENIK – Evo KADA počinje TREĆA SEZONA!

Ipak, uslovi za bioskopski život filma, kako se čini, konačno su se stekli, te je nakon brojnih premijera koje smo imali priliku da vidimo proteklih nedelja, konačno došao red i na Južni vetar 2.

Zvanična premijera filma u Bugarskoj zakazana je za 19. novembar, dok se prema repertoarima na veb stranicama najvećih bioskopa u Srbiji može zaključiti da će u bioskopske sale u Srbiji Južni vetar 2 stići nešto ranije 4. novembra.

Hoće li to biti i zvaničan datum premijere, ili datum početka bioskopskog života najiščekivanijeg filma godine – još ćemo videti. Nadamo se da će jesenji vetrovi zaduvati u smeru naših bioskopa i na velika platna širom Srbije doneti Južni vetar 2, uprkos koroni i svim rizicima koje sa sobom nosi život u doba pandemije.

Pročitajte još Kviz POTERA 2. epizoda – Mogu li radnik na kruzerima, profesorka u penziji, inženjer i doktorant organske hemije POBEDITI TRAGAČA?

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement