Connect with us

Top Story

Igra sudbine 327. epizoda – Sledi NAJVEĆI ŠOK IKADA! Lukin otac je BRUNER? A evo i KAKO! (VIDEO)

Published

on

Igra sudbine 327. epizoda koja na male ekrane stiže u ponedeljak, 28. septembra od 20.00 – na kanalu donosi nam najveći šok od onog dana kada je Ada Kanački POPILA ČAJ! A evo o ČEMU JE REČ!

Pročitajte još EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – Evo šta će biti sa ulogom BRUNERA u seriji IGRA SUDBINE!

Pogađate, reč je o analizi DNK testa. I već slutite – nisu onakvi kakvima smo se nadali. A evo kako se sve odigralo. Luka odlazi po rezultate DNK testa. Međutim, ono što doktor ima da mu kaže, nije ono čemu se nadao. Sve smo bliže potvrdi našeg uverenja da nam sledi nova podvala Brunera. Da li je uspeo da lažira rezultate kako bi se ispostavilo da Luka nije Boškov sin. Ali ako nije Boškov, a jeste Adin, čiji je Luka sin?

Pročitajte još EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO – Snima se nova serija DRUGA ŠANSA! Nikola Kojo i Vesna Trivalić ponovo ZAJEDNO pred KAMERAMA!

Da li bi bilo moguće da su Bruner i Ada nekada zaista bili u vezi? Da li je Ada možda nekada spavala sa Brunerom? I da li je tu jednu šansu pokvareni Bruner iskoristio da napravi laž veka. Da Luki servira rezultate koji bi pokazali da je u stvari ON njegov otac?

Za to vreme zbog trnjenja u levoj ruci, Matija završava kod zatvorskog lekara. Kada saznaju za njegovu dijagnozu, inspektori Stana i Cole stižu kod Sofije u nameri da je slome vestima i tako iznude bar neko priznanje.

Pročitajte još Glumac Milutin Milošević otkriva KO je doktor Nikolas Toskani iz serije DINASTIJA! (VIDEO)

Bruner preko advokata dobija informaciju da je Luka saznao tačno ono što je trebalo da sazna i to zahvaljujući Donkinoj pohlepi. Posle svega što se desilo, po dolasku u Kan holding, Luka pred Adom udara Vida u glavu​.

Pročitajte još

Igra sudbine 327. epizoda – Glavne uloge tumače: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pročitajte još EVO kako DANAS izgledaju i čime se bave BOŠKOVA DECA iz serije POLICAJAC SA PETLOVOG BRDA! (VIDEO)

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement