Connect with us

Featured

EVO kako DANAS izgledaju i čime se bave BOŠKOVA DECA iz serije POLICAJAC SA PETLOVOG BRDA! (VIDEO)

Published

on

Dogodovštine Ljubiše Samardžića u ulozi samohranog oca četvoro dece u seriji – “Policajac sa Petlovog brda” oduševljavale su publiku kraj malih ekrana, a prva epizoda prikazana je pre 28 godina u februaru.

PROČITAJTE JOŠ: EVO kako DANAS izgledaju NECA i VESNA iz serije SREĆNI LJUDI (VIDEO)

Posebno mesto zauzimala su deca policajca, tri devojčice i jedan dečak. Među njima ima i onih koji se više nisu bavili glumom, a nekima je ovaj projekat bio početak velike karijere.

Branka Katić kao Jasna Simić

Policajac sa Petlovog brda – Branka Katić kao Jasna Simić

Branka Katić je već ušla u glumačke vode kada su joj ponudili ulogu Jasne. Iako je bila upečatljiva u ovom ostvarenju, iste godine je snimila film “Mi nismo anđeli” koji je obeležio njenu karijeru.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Glumac Goran Bogdan kao od majke rođen! Gore društvene mreže! EVO o ČEMU je reč!

Preselila se u Englesku krajem devedesetih, udata je za britanskog režisera s kojim ima dva sina. A živi i radi na relaciji Los Anđeles – London – Beograd. Čak je delila kadar i sa čuvenim Džonijem Depom u filmu “Državni neprijatelj”.

– Džoni Dep je nestvarno talentovan i šarmantan. Bilo je pravo zadovoljstvo glumiti sa njim. Često smo pravili šale na srpskom, koji je on naučio dok je snimao sa Emirom Kusturicom – ispričala je Branka Katić o svojoj saradnji sa poznatim glumcem.

Katarina Radivojević kao Sonja Simić

Policajac sa Petlovog brda – Katarina Radivojević kao Sonja Simić

Glumački debi Katarina je napravila upravo u seriji “Policajac sa Petlovog brda”. Ali, domaća publika će je upamtiti po ulozi Zone Zamfirove u istoimenom filmu.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Prvi put U ISTORIJI – SRPSKA SERIJA na KANSKOM FESTIVALU! A evo i KOJA!

Danas živi i radi u Los Anđelesu, a u Srbiju se vraća povremeno i na poziv reditelja. Trenutno je u našoj zemlji promoviše film “Nečista krv: Greh predaka”, po kojem je snimljena i istoimena serija.

Tijana Vukotić kao Tanja Simić

Policajac sa Petlovog brda – Tijana Vuković kao Tanja Simić

Tijana Vukotić je jedina kojoj je uloga u seriji bila prva i poslednja u karijeri. Jedno vreme je živela u inostranstvu. Radi kao veterinar i ističe da se nije pokajala što nije nastavila glumačku karijeru.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Prekinuto snimanje serije TAJNE VINOVE LOZE! A evo i ZAŠTO!

– Naprosto me je život odveo na drugu stranu. Jedno vreme sam živela u inostranstvu, a posle povratka u Srbiju upisala sam veterinu. Oduvek sam želela da postanem veterinar – rekla je Tijana u jednom intervjuu.

Marko Stojiljković kao David Simić

Policajac sa Petlovog brda – Marko Stojiljković kao David Simić

Marko Stojiljković, najmlađi član glumačke ekipe, igrao je jedinog sina policajca Boška Simića, a Davida je publika prosto obožavala.

Nakon prve uloge, Marko je igrao i u epizodi “Orkestar” u “Otvorenim vratima”, nakon čega je glumu zauvek napustio. Ali ne i ljubav prema filmu.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Evo ŠTA se dešava sa serijom GODINA PROĐE, DAN NIKADA! Hoćemo li gledati ŽARKA LAUŠEVIĆA u ekranizaciji njegove autobiografije?

Danas piše filmske recenzije na svom blogu “Film na dan”.

Ljubiša Samardžić nas je pre četiri godine, nažalost, napustio, a Stojiljković se od njega emotivno oprostio.

– Zbogom, džine. Bio si šmeker i bila je čast raditi s tobom – napisao je Stojiljković na svom fejsbuk profilu.

Foto Printscreen / Nebojša Babić / Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs / Srbija Danas

Advertisement