Connect with us

TV

Glumac Milutin Milošević otkriva KO je doktor Nikolas Toskani iz serije DINASTIJA! (VIDEO)

Published

on

Do emitovanja prve epizode rimejka čuvene serije “Dinastija” ostalo je malo vremena. Glavne uloge pripale su Branimiru Popoviću, Ani Simić i Mariji Karan.

Oko čuvenih porodica i u popularnoj sapunici bilo je još živopisnih uloga, a jedna od njih jeste i doktor Nikolas Toskani, harizmatični neurohirurg i psihijatar koji radi za Blejka – u našoj verziji – Branka Kadića, i predstavlja se kao prijatel,j ali sa skrivenim motivom koji se otkriva kroz epizode.

Pročitajte još DINASTIJA – Upoznajte HARIZMATIČNOG DOKTORA SA SKRIVENIM NAMERAMA: Evo ko će biti Nikolas Toskani u srpskoj verziji „Dinastije”!

Njega je pred kamerom oživeo glumac Milutin Milošević.

– Iako sam bio dete osamdesetih godina prošlog veka, kada se dinastija prikazivala, sećam se te fame koju je stvarala u narodu – kaže glumac.

Pročitajte još DINASTIJA – IGRA NAJVEĆEG TAJKUNA U SRBIJI, A OVO MU JE NAJTEŽE PALO! Srpski Blejk Karington doživeo ŠOK kad je saznao ovu informaciju! (VIDEO)

Scenario seije je prilagođen našem podneblju, ali sa osnovnom niti koja je ostala nepromenjena – ljubav, spletke, drame i intrige okosnica su iz srpske verzije “Dinastije”.

– Likovi su prilagođeni uslovima u Srbiji. Igram čoveka koji je završio neurohirurgiju i otišao u inostranstvo da radi, a onda se vraća u zemlju, i sticajem okolnosti ne radi više kao neurohirurg, nego kao psihijatar. Zašto pomaže ovim ljudima i da li im pomaže, vremenom će da se otkriva kroz epizode -otkriva Milutin, i dodaje kakav je njegov odnos sa članovima porodice Kadić:

Pročitajte još Ana Savić otkriva SVE o srpskoj verziji serije DINASTIJA! A evo i šta misli o svojoj NAJVEĆOJ SUPARNICI – Mariji Karan!

– Profesionalan, ali ulazi i u malo intenzivnije odnose kako bi mogao da sprovede taj svoj motiv zbog kog je zapravo tu – zaključuje Milutin.

Prikazivanje serije “Dinastija” počinje 27. septembra u 21 čas na TV Pink.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Advertisement