Connect with us

Featured

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO – Snima se nova serija DRUGA ŠANSA! Nikola Kojo i Vesna Trivalić ponovo ZAJEDNO pred KAMERAMA!

Published

on

Serija „Druga šansa„, kako ekskluzivno saznaje portal Film i TV, nastaje u produkciji FIREFLY. Emitovaće se na kanalu Superstar za novogodišnje praznike. U glavnim ulogama su Nikola Kojo i Vesna Trivalić.

Produkcija FIREFLY prethodnih meseci bila je izuzetno vredna. Serije „Kalkanski krugovi“ i „Porodica“ obeležile su prvi deo ove godine. Međutim, u pripremi je još mnogo naslova koji će u narednim mesecima stići na naše male ekrane. Prva od serija ove kuće koju ćemo gledati je „Feliks„, koja startuje od 4. oktobra na Kurir TV. Uskoro nam na Superstar i RTS 1 stiže „Crna svadba„. Neobična priča od koje se očekuje da poput „Senki nad Balkanom“ svojevremeno, a zatim i „Kalkanskih krugova“ bude naredna stepenica u TV produkciji.

Pročitajte još SAZNAJTE SVE o seriji BUNAR – Evo ko će glumiti ĐAVOLA!

Tu su i „Klan„, „Blok 27„, a jedno od posebnih iznenađenja koje nam Firefly priprema za novogodišnje praznike je, kako ekskluzivno saznajemo, trodelna komedija pod radnim nazivom „Druga šansa„. Snimanja serije koja će na malom ekranu ponovo spojiti Vesnu Trivalić i Nikolu Koja upravo je počelo. Scenario potpisuje Boban Jevtić (Vojna akademija, Senke nad Balkanom), a režiju Nikola Kojo.

Pročitajte još DRŽAVNI SLUŽBENIK – Otkrivamo SVE o trećoj sezoni! OVO su NOVI LIKOVI, a evo ŠTA čeka LAZARA u nastavku!

Radnja u prvi plan stavlja ljubavne i porodične zavrzlame glavnih junaka. Životi junaka se tokom vremena prepliću i dovode u vezu likove koji se na početku i ne poznaju.

DRUGA ŠANSA – Nikola Kojo i Vesna Trivalić ponovo zajedno na malom ekranu

Protagonisti serije su Filip i Bojana koji su se nedavno razveli i pokušavaju da učine život lakši svojoj ćerki Tei. Oboje imaju nove partnere, a samim tim i nove probleme, dok su s druge strane neraskidivo vezani jedno za drugo.

Uz njih, tu su i Olga, Bojanina majka, njena sestra Natalija, kao i njihov kompetitivan odnos koji traje decenijama.

Svi ovi složeni i komplikovani odnosi doći će do svojih razrešenja u danima praznovanja.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – Evo šta će biti sa ulogom BRUNERA u seriji IGRA SUDBINE!

U glavnim ulogama gledaćemo: Ninu Nešković, Jovana Jovanovića, Nikolu Koju, Milenu Predić, Anicu Dobru, Dragana Petrovića Peleta, Janka Popovića Volarića, Vesnu Trivalić, Andjelu Jovanović, Voju Brajovića i druge…

Serija „Druga šansa“ počinje sa snimanjem tokom oktobra.

Pročitajte još BRANILAC 2. epizoda (TREJLER) – Rade puca dva puta! Kome je bio namenjen DRUGI METAK? Pogledaj VIDEO!

Foto Film STADO, IMDb, Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

 

Continue Reading
Advertisement