Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO „Aviondžije“ 2. sezona: Počinje snimanje! A evo i KADA!

Aviondžije 2. sezona – Evo kada počinju snimanja novih epizoda prvog srpskog letećeg sitkoma!

Published

on

„Aviondžije“ 2. sezona, kako ekskluzivno saznajemo, sprema se već u novembru. Sasvim očekivano, jer je, bar kada je o našem ukusu reč, ovaj projekat doneo veliko osveženje u domaću produkciju.

Na poletanje prvog srpskog letećeg sitkoma, serije „Aviondžije„, čekalo se dugo. Pripreme za rad počele su davne 2018. Ipak, zbog zastoja na “pisti”, pilot epizoda sa promenjenim sastavom “kabinskog osoblja” vinula se na TV nebo tek početkom septembra 2021. I sve nas oduševila.

Duhovito, inteligentno, sveže. Ukratko, ove tri reči najbolje opisuju utisak koji ostavlja ova serija na gledaoca željnog pametnog humor, ali i glumaca u čije se rečenice može verovati. Jer u domaćim serijama, većina glumaca ne veruje šta izgovara. A kamoli u ono što izgovara.

To ne važi i za sjajan sitkom koji kao autor potpisuje Saša Al-Hamed. Za scenario su zaduženi Tatjana Ilić, Milena Depolo i Milica Konstantinović, a za režiju Aleksandar Savić i Dušan Popović.

Aviondžije 2. sezona- evo kada počinju snimanja!

Sama „duša priče“ je odlična, i na malim ekranima ne tako često viđana glumačka postava. Lik glavnog momka u posadi, Macana (Nenad Heraković), formiran je po uzoru stjuarda koji je godinama radio u JAT-u, dok je Ceger (Slaven Došlo) glavni švercer. “Aviondžije” bezbedno vozi pilot Aca (Nenad Stojmenović), a naše srce zarobila je perserka Dana (Bojana Kovačević).

Tu su i  stjuardese Medena (Jelena Rakočević) i Nina (Marija Babić), kao i mehaničari Mile (Miloš Đorđević) i Krca (Toni Mihajlovski). Direktor avio-kompanije je Dušan Radović, a njegovu nestašnu ćerku Anđelu glumi Teodora Bjelica. Glumica Mina Sovtić, ćerka Anice Dobre, oduševila nas je kao Kalina, a uz nju avionom otkačene posade prodefilovale su mnogobrojne poznate ličnosti.

„Za većinu domaćih serija scenario je kamen na kom se lome noge. Međutim, “Aviondžije” su taj kamen uspešno preskočile“

Sve ovo sasvim je dovoljno razloga da prvih 48 epizoda serije “Aviondžije” dobije i nastavak. A kako ekskluzivno saznajemo, to se i dogodilo. „Aviondžije“ 2. sezona počinje da se snima već u novembru, a još jedna novost je i to da ćemo “Aviondžije” uskoro gledati i na jednoj nacionalnoj televiziji. Saznaćete prvi i na kojoj.

Do tada – srećan i uspešan let drage naše “Aviondžije”.

Foto Promo Telekom Hype

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement