Connect with us

Sadržaj epizoda

„Kolo sreće“ 21. epizoda – Otkrivamo! Evo KO je OTEO GOCU!

Goca je oteta, a policija nema traga. Ko se krije iza svega? Otkriva nam „Kolo sreće“ 21. epizoda!

Published

on

Kolo sreće 21. epizoda koja je na programu TV Prva od 21.00 u ponedeljak, 4. oktobra donosi nastavak peripetija u Sopotu. Goca je oteta, a policija nema traga. Ko se krije iza svega?

Posle otmice kriminalcima koji su oteli Gocu gubi se svaki trag. I dalje se ne zna ništa o njoj. Jedan od maskiranih kriminalaca, međutim, javlja se policiji i to im postaje slamka spasa. Policajci kreću po tragu, a sa njima i Mara. Ne zaostaje ni novinar u čijem listu je već objavljen članak o otmici.

„Kolo sreće“ 21. epizoda – Čega se plaši Elena?

Elena gubi živce zbog toga što je slučaj otmice privukao previše publiciteta. Zašto Eleni publicitet toliko smeta. Da li se ona i Kosta kriju iza ovog zločina?

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (21. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

Foto Printscreen

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement