Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO: Evo kada stižu NOVE EPIZODE serije “Radio Mileva” (VIDEO)

Drugi ciklus domaćeg sitkoma “Radio Mileva” ima ukupno 20 epizoda i biće prikazan u cugu

Published

on

“Radio Mileva”, domaća humoristička serija, za kratko vreme stekla je vernu publiku. Posle prvog ciklusa od 25 epizoda, koje smo premijerno proletos gledali na RTS 1 – produkcija je zbog velikog uspeha odlučila da snimi drugu sezonu od 20 epizoda.

Kraljica komedije Olga Odanović “vozila” je svoju Milevu u najvišoj brzini. U svih 25 epizoda bila je to brza, ali sigurna vožnja, pa je Mileva postala najomiljenija penzionerka i komšinica. Ali i ona koja zna da mnoge izvede iz takta.

Radio Mileva ima veliko srce

– Možda sam nekad i iznervirala publiku svojim grubim načinom prema ćerki i prema svojoj unuci. Ali, to je sve iz njene plemenite želje da napravi najbolje što može za svoju porodicu, za svoje komšije. S druge strane, vidimo da Mileva ima veliko srce, da ima dušu, da je plemenita –  rekla je Olga Odanović.

Osim Mileve, seriju koju je režirao Elmir Jukić po ideji Nebojše Garića, donela je niz najraznovrsnijih karaktera. Duhoviti dijalozi, zanimljivi i živi zapleti i pre svega upečatljiva glumačka ekipa, obezbedili su seriji “Radio Mileva” više od milion i po gledalaca po epizodi.

Novih 20 epizoda, koje su snimljene u maju i junu, biće emitovane od 18. oktobra na RTS 1 – radnim danima od 20.05.

Foto: Promo / RTS

Izvor: filmitv.rs / RTS

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement