Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO kada će se Marija Karan kao ALEKSIS pojaviti u seriji “Dinastija” (VIDEO)

Ako ste mislili da ste od serije “Dinastija” videli ono najbolje – grdno ste se prevarili! Sa dolaskom Aleksis šou tek počinje

Published

on

Srpska verzija serije “Dinastija” je za samo nekoliko dana prikazivanja uspela da veže gledaoce za male ekrane, kako one starije, koji pamte originalnu seriju, tako i mlađe. Ono po čemu je originalna “Dinastija” bila najviše pamćena – i zbog čega se gledala širom sveta – jeste lik zloće Aleksis, koju je tumačila Džoan Kolins

Marija Karan kao Aleksis u seriji „Dinastija“

Aleksis je bivša Brankova žena, i majka Stefana i Anastasije, koja ih je napustila kada su bili deca. Stariji gledaoci s nestrpljenjem čekaju trenutak kada će se njen lik pojaviti u našoj verziji serije. S obzirom na to da se do sada pokazalo da je sadržaj epizoda naše verzije dosledan originalu – doduše, uz sitne korekcije i prilagođavanja našem vremenu i okolnostima – možemo zaključiti i kada ćemo ugledati Mariju Karan u ulozi Aleksis u našoj “Dinastiji”.

U originalnoj seriji “Dinastija”, Aleksis se pojavila u 15. epizodi, odnosno na kraju prve sezone.

Doduše, njeno lice je otkriveno tek u drugoj sezoni. Naime, Aleksis se pojavljuje kao svedok na suđenju jednom od glavnih junaka. Ako se poklapanje sadržaja epizoda naše i originalne serije nastavi, naša Aleksis će se pojaviti u 16. epizodi, koja bi trebalo da se emituje 20. oktobra.

Naravno, postoji mogućnost odstupanja od originala kako vreme bude prolazilo. U svakom slučaju, čini se da će gledaoci morati još malo da se strpe dok na malim ekranima ne ugledaju omiljenu TV zloću. Podsećamo, serija “Dinastija” se emituje od ponedeljka do četvrtka od 21 čas na TV Pink.

Foto: instagram/marakaran / Printscreen

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement