Connect with us

Domaće serije

Nataša Ninković u “Porodičnom blagu” je Ruška, a trebalo je da igra OVU ULOGU!

U seriji “Porodično blago” glumica Nataša Ninković ostvarila je svoju prvu TV ulogu i stekla popularnost

Published

on

Glumica Nataša Ninković se na filmu se prvi put pojavila u ostvarenju “Tri karte za Holivud”, ali je televizijski debi – imala kao Ruška u seriji “Porodično blago”. Ipak, retko ko zna da je umalo ona bila Čupka koju je pred kamerom oživela Mina Lazarević.

– Bilo je dileme oko Čupke. Anči ili Ruška ili Čupka. Mislim da sam napravila pravi izbor. Dobro se snalazim, a drago mi je što i Mina Lazarević vrlo lepo igra Čupku. Ruška je trebalo takva da bude, zapuštena i staromodna. Išli smo na to da ona tako izgleda i da se tako oblači – opisala je Nataša u vreme kad je serija premijerno emitovala.

Zlatko i Ruška, koje su igrali Nebojša Glogovac i Nataša Ninković, bili su i ostali omiljeni par iz serije “Porodično blago”

Serija “Porodično blago” donela joj je popularnost kod šire publike, kraj druga s klase Nebojše Glogovca. Kasnije su njih dvoje tumačili partnere i u hvaljenom trileru “Klopka”, u kojem su igrali roditelje bolesnog dečaka.

Nataša Ninković je jedna od najpopularnijih glumica na našim prostorima. Imamo priliku da je gledamo u velikom broju filmova i serija. Jedno od poslednjih TV ostvarenja, u kojem je pratimo u ulozi misteriozne Vlajne, je serija “Pevačica”. Uskoro ćemo je gledati i u novoj sezoni serije “Složna braća – The nekst đeneration”. Jednu od uloga ostvarila je i u nadolazećoj kostimiranoj drami “Vreme zla”, čija premijera se očekuje na kanalu Nova S.

Foto Printscreen / Youtube

Izvor: filmitv.rs / Novosti

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement