Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 25. epizoda – Momčilo se ne plaši PETRA! Ima novi PLAN! A evo o čemu je reč!

Kolo sreće 25. epizoda dovodi Petra i Momčila u klinč. Ko će pobediti?

Published

on

Kolo sreće 25. epizoda koja je na programu u petak, od 21.00 na TV Prva nastavlja da zaoštrava sukob između Elene i Koste sa jedne strane, i Momčila sa druge. Međutim…

Iako Elena i novi telohranitelj Petar izbacuju Momčila iz Marine kuće, ni ovaj nije od juče. Dug novinarski staž očvrsnuo je ovaj orah, pa on pravi novu strategiju. Iako je Petar sve direktniji u pretnjama, Momčilo ima plan. On zna da se preko žena može najlakše ubaciti u igru i zato počinje ponovo da flertuje sa Gocom.

Iako će to biti dobro za njegovu priču, ali i za zaštitu Goce i njene porodice, jedno pitanje nameće se samo po sebi. Hoće li na taj način Gocina osećanja biti povređena? Momčilove namere su časne, ali nisu ono o čemu razmišlja Goca. Ona veruje da se Momčilo zaljubljuje u nju…

Kolo sreće 25. epizoda – Čeka li Gocu veliko razočaranje?

Ljuba ima nova saznanja o majci Persidi i želi da ih podeli sa Marom. Da bi joj sve rekao pretrpeće i njena podbadanja​. Pitamo se, o čemu je reč.

BONUS VIDEO

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (25. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

Foto Printscreen

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

 

Advertisement