Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE: Sledi najveći ŠOK! Sofija UMIRE na kraju serije? Evo i KAKO! (VIDEO)

Matea Milosavljević nije pozdravila fanove sa seta serije „Igra sudbine“. Pitamo se ZAŠTO?

Published

on

Igra sudbine obično ruši sve rekorde radnim danima kada se prikazuje. Ali ovog puta otišla je korak dalje. Postala je tema broj jedan i u nedelju 10. oktobra. Baš na taj dan posle dve godine rada okončano je snimanje najgledanije domaće serije  u protekle dve godine. Zvezde serije trenutno se opraštaju od obožavalaca. Mnogo je emocija na setu. Istina, sutra treba nastaviti život bez ekipe koja nam je postala već poput porodice.

Međutim, nismo mogli, a ne zapaziti jedan veoma zanimljiv detalj. Među mnogobrojnim glumcima koji su danas i juče slali poruke sa seta i delili sa fanovima emotivne video klipove, nije bilo NJE. Pitate se koga? Pa najveće zloće serije Igra sudbine koja je zabiberila svaku čorbu Ade Kanački. Naravno, govorimo o Sofiji Šubarević, odnosno o glumici Matei Milosavljević.

Hoće li Sofija umreti do kraja serije?

Iako je sinoć bila na slavljeničkoj večeri sa kolegama, Matee danas nije bilo na setu. Ili barem nije podelila fotografiju sa seta, kao što su to učinili svi ostali glumci.

To nam može sugerisati samo dve stvari. Matea je snimanja završila ranije u odnosu na kolege. A za tako nešto mora postojati i dobar razlog.  Naravno, mi ne bismo bili mi, da ne povežemo neke stvari i ne zapitamo se – da li je istina, možda, baš ovo?

Pet mogućih rešenja kako će završiti Sofija na kraju serije pročitajte OVDE!

Da li je Matea snimanja završila ranije jer je od svih na koje smo sumnjali upravo njena Sofija Šubarević ta koja neće doživeti kraj serije „Igra sudbine“. Istina, Milica Milša i Žarko Jokanović su pomenuli da će se Sofija na neki način pokajati i tražiti oproštaj za sve što je učinila Adi Kanački i njenoj porodici.

Da li je reč o poslednjem oproštaju pred smrt budući da smo već pominjali da nas do kraja serije očekuje smrt jednog od glavnih likova? Da li će Sofija biti ta od koje ćemo se oprostiti do kraja serije?

Sama činjenica da je nije bilo na poslednjem snimajućem danu govori nam u prilog da bi Sofija zaista mogla biti ubijena. U tom slučaju, očekuje nas burna završnica najpopularnije domaće serije u poslednje dve godine.

Šta vi mislite – hoće li Sofija umreti?

BONUS VIDEO: Igra sudbine 338. epizoda – Sofija izlazi iz zatvora! A evo i kako!

Foto Printskrin

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement