Connect with us

Sadržaj epizoda

KLJUN 5. epizoda: Dogodila su se dva nova ubistva! Evo o čemu je reč…

Kljun 5. epizoda je na programu kanala Nova S u ponedeljak, 11. oktobra, od 21.30.

Published

on

Kljun 5. epizoda započinje sa dva nova ubistva. Usmrćeni su voljeni lokalni političar i omraženi biznismen.

Sonja je primorana da obustavi istragu i pomogne kolegama, ali ubrzo shvata da, možda, i ova ubistva čine delove mozaika komplikovanog slučaja koji se polako sklapa.

Olja dolazi u Suboticu i pokazuje veliko interesovanje za majčin posao, a Sonja se bori sa strahovima da je ćerka nasledila njenu mentalnu bolest.

Petra Lakić pronalazi nove kandidate za svoju stipendiju, a posebno pikira jednu mladu migrantkinju.

Sinopsis serije “Kljun”

Sonja Кljun je mlada, ambiciozna detektivka, željna da dokaže da je njena istančana intuicija u pravu – navodno samoubistvo u mirnoj Subotici krije daleko ozbiljnije tajne nego što se to čini na prvi pogled. Sonjina selidba u Suboticu pokrenuće lavinu događaja koja će razotkriti duboko zakopane tajne vezane za misterioznu organizaciju – ali i za Sonjinu prošlost. Istančana intuicija nije svojstvena samo za Sonju, već i za njenu desetogodišnju ćerku. Njeni neobični snovi vezani za majčin posao počinju da se ostvaruju.

U seriji “Kljun” 5. epizoda glavne uloge igraju: Ivana Vuković, Drena Mršić, Stefan Vukić, Ljiljana Blagojević, Mario Knezović, Dragoljub Mićko Ljubičić, Filip Đurić, Senda Boukadida, Darko Ivić, Ivana V. Jovanović, Ljubiša Milišić, Mirko Vlahović, Nataša Šolak, Vahid Džanković, Nikola Glišić, Vladan Jakovljević, Simon Jergović, Ivana V Jovanović, Paul Leonadr Murray, Ervin Palfi, Marija Petrović, David Tasić, Nemanja Vanović, Aleksandar Đinđić, Zoltan Širmer…

Režiju potpisuju: Jelena Gavrilović, Uroš Tomić, i Gvozden Đurić.

BONUS VIDEO: Pogledajte TREJLER za seriju “Španska princeza”, koja počinje 27. oktobra na Epic drami

Foto Promo

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Advertisement