Connect with us

Featured

Igra sudbine – ŠOK! Otkrivamo: EVO kako će na kraju završiti SOFIJA ŠUBAREVIĆ! Stiže je UŽASNA KAZNA! A evo O ČEMU JE REČ!

Published

on

U seriji Igra sudbine radnji i komplikacijama kraj ne nazira. U nadvlačenju između Sofije i Ade uže je zategnuto i napeto ko struna. Nijedna od ove dve lavice – ne uzmiče ni za korak. Ada u odbrani onogo što joj pripada. Sofija u namerama da sve to prisvoji.

Pročitajte još TOP 10 NAJGLEDANIJE SRPSKE SERIJE – ŠOK! IGRA SUDBINE nije na PRVOM MESTU! Ali evo koja JESTE! Ada Kanački NE MOŽE DA VERUJE!

Gazi preko svih i svega ne bi li dobila ono što joj ne pripada. Stida ima premalo, a obraza još manje. Idealna kombinacija za likove poput nje. Ali dokle će je ovaj fatalni miks dovesti. Evo šest teorija o tome KAKO ĆE ZAVRŠITI SOFIJA?

1. PORAŽENA I U ZATVORU

Ovo je svakako najlogičniji ishod. Ako je verovati peru Žarka Jokanovića, a i iz dosadašnjeg iskustva odgledanih epizoda serije Igra sudbine, pobeda je rezervisana za dobrice. U ovom slučaju to je klan Kanačkih predvođen Adom. Sigurni smo da će na kraju serije Ada uz pomoć Vukašina i Alekse uspeti u svojoj borbi. Baciće Sofiju na kolena i odbraniti porodicu. Ipak, poražena Sofija koja čami u mraku iza rešetaka i iščekuje nečiju milost deluje nam kao malo verovatno rešenje – šta vi mislite? Možda je sledeći scenario verovatniji?

Pročitajte još ŠOK! Pavle Jerinić OTKRIVA kraj serije IGRA SUDBINE! EVO hoće li Matija UMRETI? ADU ne čeka SREĆAN KRAJ!

2. POBEGLA JE ZA ARGENTINU

Scenario koji nam deluje nešto atraktivnije, a poznajući Sofiju i verovatnije, glasio bi ovako. U poslednjem trenutku pre nego što je Ada sa svojim saveznicima zategla omču oko Sofijinog vrata, kada je shvatila da je izgubila bitku, Sofija je rešila da pobegne. Prikupila je ono novca što je imala, otišla kod hirurga i estetskom operacijom promenila identitet. Zatim je kupila kartu za Argentinu u jednom pravcu i zauvek se oprostila od života koji je imala u rodnoj zemlji. Sada živi na ranču u blizini Buenos Ajresa, odakle vodi agenciju za manekenke, koja joj služi kao paravan za dilovanje droge. Njena desna ruka je Janko kog je povela sa sobom iz Srbije, nakon što je Matija pokušao da ga ubije.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Evo kako će IZGLEDATI VELIKO FINALE! Očekuju nas TRI velika ŠOKA! Matija odvodi ADU DO BRUNERA, Sofija PUCA PO ŠAVOVIMA, a…

3. MATIJA UBIJA SOFIJU

Jedno od ekscentričnijih rešenja, ali takođe verovatnih jeste i ono u kom su bivši saveznici krenuli u rat jedno protiv drugog. Sofija, poludela od silnih nedaća koje joj je priredila Ada rešila je da ne potone. Tlo pod nogama sve više je počelo da joj izmiče ispod nogu. Shvatila je da je Matija veliki teret na njenim leđima i pokušaće da ga se otarasi kako bi ukrala i njegov novac, a zatim pobegla iz zemlje. U dogovoru sa Jankom kom su već dosadile Matijine pretnje, organizovaće njegovo ubistvo, veče pre nego što napusti zemlju. Ipak, lukavi Matija sve je predosetio. Pozvao ju je na „oproštajno veče“. Da još jednom vode ljubav pre nego što otputuje. Sigurna da će mu janko te iste večeri presuditi Sofija prihvata njegov poziv, polakomivši se da ga vidi poslednji put pre nego što ga i sahrani. Ono što, međutim, neće znati jeste da je matija Janku dao bolju ponudu. Nazdravljaju šampanjcem njihovoj ljubavi, ali Sofiji posle nekoliko gutljaja počinje da se muti pred očima. Tada shvata – nasela je. Šampanjac je bio otrovan. Tada u sobu ulazi Janko i prihvata je pre nego što će se srušiti. Ubacuje je u auto i odvozi u nepoznatom pravcu. Poslednje što će videti jeste veliki bilbord sa njenom fotografijom. Ima snage samo još jednom da se nasmeje, pre nego što je mrak proguta.

Pročitajte još UBICE MOG OCA – Nataša Drakulić otkrila NAJVEĆU TAJNU PETE SEZONE! U seriju STIŽE NOVI LIK koji će SVE PROMENITI! A evo O KOME je reč!

4. SOFIJA ZAVRŠAVA U LUDNICI

Prethodni scenario može se korigovati tako da nakon što nazdrave šampanjcem, Sofiji iznenada pozli. Shvati da je šampanjac otrovan, a u sledećem trenutku vidi Matiju kako u ruci drži njene pilule koje nikada nije iskoristila kako bi otrovala Adu kanački. Janko ulazi u sobu, uspeva da je savlada pre nego što potpuno poludi i ubacuje je u auto. Dok skrenuta sa pameću urla na imaginarne neprijatelje, Janko je odvozi u sanatorijum gde lekari utvrđuju da je Sofija u teškom mentalnom rastrojstvu zbog svega što joj se dogodilo tokom prethodnih meseci. Ono što ne zna jeste da je Matija unajmio nekoliko medicinskih sestara da Sofiju drže u stalnom bunilu. Posle nekog vremena, lekari kojima i nije stalo previše do njenog stanja zaboravljaju na nju. Čak i onda kada je uticaj pilula prestao, a Sofiji se vratio zdrav razum. Ostaće u ludnici ZAUVEK.

Pročitajte još HIT! Velika HOLIVUDSKA ZVEZDA pojačanje druge sezone serije BESA! Nećete verovati O KOME JE REČ!

5. SOFIJA JE POBEDILA ADU

U najekscentričnijoj varijanti, Sofija je uspela da ostvari sve svoje planove. Ada je potučena do kolena i ostavljena bez ičega. Vukašin je sada Sofijin sluga i mora da radi sve što mu ona kaže. Aleksu, Luki i Unu je poslala u Ameriku uz pretnju da će ih ubiti ako se ikada vrate. Mila sada radi u poslastičarnici u Crnoj Gori nakon što se udala za Baja. Dijana Erski Sofijina lična stilistkinja koja je primorana da joj odeću šije besplatno da bi ostala u poslu. Matija je u ludnici gde ga Sofija povremeno obilazi kako bi se sladila njegovim ludilom. Pušten je samo jednom iz sanatorijuma da bi bio gost na njenom i Lukinom ponovljenom venčanju sa 2.000 gostiju na kom je Ada Kanački morala kao svadbeni poklon morala da joj prepiše svu svoju imovinu. Nakon toga ona se razvela od Luke i proterala ga iz zemlje. Sirota Ada to nije dobro podnela. Posle infarkta, sa Višnjom se odselila na malo imanje u podnožju Avale, gde je gledajući zalaske Sunca čekala jedinu preostalu sreću u svom životu – dan kada će ponovo biti sa svojim Boškom.

Pročitajte još OTKRIVAMO: Evo KO će biti GEJ u srpskoj verziji serije DINASTIJA! Naš poznati SEKSI PLAVUŠAN postaje STIVEN KARINGTON! Šokiraćete se kada vidite O KOME je REČ!

Foto Promo

Advertisement