Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 12. epizoda: Branko saznaje za ogrlicu! Kristina beži sa Momčilom?

Dinastija 12. epizoda se emituje u sredu, 13. oktobra, od 22.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 12. epizoda (sreda od 22.00 na TV Pink): Vozač Mihajlo saopštava Branku da je Kristina krišom iskopirala i založila smaragdnu ogrlicu koju joj je on poklonio, a novac dala bivšem ljubavniku, Momčilu Bjeliću.

Anastasija pomaže Stefanu oko pripreme proslave useljenja u iznajmljenom stanu, gde u ormanu pronalazi skupu večernju haljinu – poklon za Lidiju. Anastasija i Ognjen obećavaju da neće reći Branku za Stefanovu tajanstvenu devojku.

Iako prvobitno odbija Kristinin predlog, Branko prihvata da organizuju zabavu za Vojina Konstantinovića kako bi testirao Kristinu. Od nje traži da na rođendanskoj proslavi poslednji put nosi smaragdnu ogrlicu, koju navodno namerava da proda.

Kada Anastasija grubo odbije Ognjenove nežnosti, Ognjen insistira da ona prizna zašto se udala za njega. Ona mu otkriva da je u pitanju bio dogovor sa Vojinom. Revoltiran, Ognjen namerno izaziva skandal na Vojinovoj rođendanskoj proslavi.

Dinastija 12. epizoda: Ko je kupio Kristininu ogrlicu?

Uznemirenoj Kristini, Anastasija saopštava da zna za tajnu njene ogrlice. Sutradan, Anastasija predlaže Momčilu da nestane iz života porodice Kadić zajedno sa Kristinom, jer Branko zna za prevaru sa ogrlicom. Branko nastavlja da testira Kristininu ljubav i odanost.

Viktor, Stefanov bivši dečko iz Njujorka, ubeđuje Stefana da ga primi u svoj stan, gde provode noć zajedno. Momčilo vraća Kristini pozajmljen novac. Oboje se svojski trude da obuzdaju strasti i emocije.

Manja otkriva Lidiji da zna za njenu vezu sa Stefanom, u koga je i sama zaljubljena. Kristina pokušava da, preko drugarice Jasne, otkupi nazad skupocenu ogrlicu, ali neko ju je preduhitrio.

U seriji “Dinastija” (12. epizoda) glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

BONUS VIDEO: Upoređujemo sve tri serije DINASTIJA. Koja vam je bolja?

https://www.youtube.com/watch?v=3EkTvQAs5BM&t=6s

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement