Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 28. epizoda – Spasa je saznao da je on otac Jelisavetine bebe!

Hoće li Jelisaveta uspeti da ga smiri? Saznaćemo u narednoj epizodi serije „Kolo sreće“

Published

on

Kolo sreće 28. epizoda, koja se emituje u sredu 13. oktobra na TV Prva, Marin život dodatno komplikuje. A ona toga nije ni svesna. Preljubnici i prevaranti postali su njeno novo društvo. Novac privlači razne ljude, a čini se da je Mari doneo one najgore.

Bojan je na dobrom tragu. Namirisao je da mu se Petar i Elena ne dopadaju. Samo još nije siguran zašto. Bilo bi dobro kada ga instinkt ne bi prevario u pogledu njegove buduće supruge. Uskoro bi situacija mogla da izmakne kontroli. Spasa je van sebe jer postoji mogućnost da je on otac Jelisavetinog deteta. Pošto zna da je čuo njen razgovor sa drugaricom, Jelisaveta pokušava da mu „utuvi“ da to nije nikakav problem.

Elena i dalje insistira na Marinom punomoćju, iako je Petar uverava da bi trebalo malo da se smiri da ne upropasti scenario. Elena ipak želi da se dokopa Marinog računa.

Glavna zlica, baba Persida javlja svojim poslušnicima da će im reći nešto važno zbog čega će se svima promeniti život.​ O čemu li je reč…

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (28. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO URNEBESAN VIDEO: Pančeta i Katarina iz serije „Igra sudbine“ u epizodi VEZANE NA KRATKO

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Advertisement