Connect with us

STARS

ŠOK! Marko Živić na respiratoru! Glumac je u veoma teškom stanju! Imao samo JEDNU želju

Marko Živić je u veoma teškom stanju pišu domaći mediji

Published

on

Glumac Marko Živić priključen je od ponedeljka navodno na respirator, prenose beogradski mediji. Lekari kliničko-bolničkog centra „Dr Dragiša Mišović“ bore se za njegov život koji je ugrožen usled posledica korona virusa.

Živić je već tri nedelje na bolničkom lečenju, pre nedelju dana je kiseonik primao preko maske, međutim, doktori su ipak sada morali da ga intubiraju.

Marku je saturacija počela da pada i svi parametri su mu bili veoma loši, posebno krvna slika. Ima obostranu upalu pluća, a dodatnu komplikaciju mu je napravila bakterija digestivnog trakta. S obzirom na to da je on pre nekoliko godina operisao rak jednjaka i želuca, bakterija je pogoršala njegovo kompletno zdravstveno stanje. Nadamo se da će uspeti da pobedi koronu, ali doktori su nam otvoreno rekli da je u veoma lošem stanju. Mi se svi uzdamo u to da je Marko veliki borac i da mnogo voli život – kaže za Informer jedan od Markovih prijatelja.

Nataša Pavlović, voditeljka emisije „Praktična žena“, i glumac Marko Živić bili su u braku četiri godine, a nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima.

Nataša je Marku bila i velika podrška tokom borbe sa bolešću i teške operacije na jednjaku i želucu. Iako nikada nisu želeli da govore o razlozima koji su doveli do kraha braka, nekadašnji supružnici u nekoliko navrata isticali su da su i nakon razvoda ostali veliki prijatelji.

Nataša Pavlović se nakon razvoda od Marka udala za producenta Predraga Pavlovića, sa kojim je dobila dva sina, dok glumac posle kraha braka nije javno govorio o svom emotivnom statusu, ali je jednom prilikom istakao da mu je neostvarena želja da postane otac.

– Neostvarena želja mi je da postanem otac. Znate, to je veliki profesionalni angažman, biti dobar otac, to sam naučio u svojoj porodici – rekao je Živić u jednom od intervjua.

Marka Živića trenutno gledamo u seriji „Branilac„. Epizoda u kojoj ćemo gledati Živića emituje se u utorak, 12. oktobra od 21.55 na RTS 1.

BONUS VIDEO Serija BRANILAC / 4. epizoda: Ko je UBIO Vitomira? (drugi deo)

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Advertisement