Connect with us

STARS

Milan Marić, zvezda filma TOMA, šokirao OBJAVOM na INSTAGRAMU! Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

Važi za najkulturnije srpskog glumca. Mnogi su se iznenadili ONIM što je POKAZAO!

Published

on

Glumac Milan Marić je u centru pažnje zbog uloge Tome Zdravkovića u filmu „Toma“. Film trenutno obara sve rekorde, a koliko je gledalaca do sada pogledalo „Tomu“ i koje je bioskopske hitove nadmašila priča o legendi domaće narodne muzike pročitajte OVDE.

Za to vreme Milan Marić ne gubi vreme. Kao što je poznato, glumac je veoma aktivan na Instagramu. Na mrežama često objavljuje detalje iz svakodnevice, a najnovijom fotografijom iznenadio je pratioce na pomenutoj društvenoj platformi.

Marić važi za jednog od najkulturnijih glumaca na domaćoj sceni, pa je poslednja objava izazvala pravi haos. Naime, pozirajući slovenačkom modnom fotografu Jerlenu Jerneju, Marić na fotografiji pokazuje srednji prst. To je, naravno, izazvalo brojne komentare, iako je glumac u nastavku ostavio i objašnjenje.

– Sebi samom. Vrlo često. Čisto onako, u prolazu – napisao je on.

Milan-Maric-Instagram

Naravno, komentari nisu izostali. Iako je Marićeva poruka jasna i ne ostavlja prostora nagađanju kome je upućena, mnogi su se našli pozvani da tumače i procenjuju glumčev potez. Tako se u komentarima ispod objave mogu naći i reči podrške, ali i osude.

– „Sramota, ccc“, „Ma opušteno i žene to rade“, „CCC sram te bilo“, „Pa zašto i sebi samom?!“ – samo su neke od reakcija Marićević pratilaca.

Kako se vama čini postupak poznatog glumca. Da li to što je neko javna ličnost sa sobom povlači i veću odgovornost, ili su javne ličnosti žrtve svoje popularnosti. Objektivno govoreći, koliko često se svako od nas našao u istoj situaciji, pa joj nije pridato ni približno jednako pažnje kao ono što je uradio Milan Marić kao javna ličnost.

BONUS VIDEO: CRNA SVADBA – Zavirite u svet VLAŠKE MAGIJE u prvoj domaćoj psihološkoj horor-triler seriji

Foto KinoistRU/Printskrin Instagram/Jernej Jelen/Nebojša Babić

Izvor filmitv.rs/Novosti

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

 

 

Advertisement