Connect with us

Estrada

Glumac Pavle Mensur ostao bez devojke! Ksenija Knežević se pomirila sa bivšim dečkom?

Pavle Mensur je ponovo sam? Da li je istina da je Ksenija sa bivšim dečkom?

Published

on

Pavle Mensur je ponovo sam. Članica grupe „Hurricane“, Ksenija Knežević, ponovo je u zagrljaju svog bivšeg dečka Nikole T., kojeg je nedavno, prema pisanju medija, ostavila zbog mladog glumca Pavla Mensura.

Razlog nedavnog raskida Ksenije i Nikole, navodno, bio je što su se emotivni partneri u poslednje vreme udaljili. Kseniji takva veza više nije odgovarala, njenoj energiji trebala je ona strast i zaljubljenost, kao sa početka.

– Vezu su okončali u miru, a pevačica se nosila mišlju da će neko vreme biti sama i posvetiti se radu na sebi i karijeri. Međutim, onda kada se najmanje nadala, njeno srce osvojio je tri godine mlađi glumac Pavle Mensur – rekao je izvor i otkrio:

– Izgleda da ova romansa nije dugo trajala, te je rešila da se vrati Nikoli sa kojim je bila godinama unazad. Shvatila je da treba toj velikoj ljubavi da da još jednu šansu – naveo je izvor za Telegraf.

U prilog ovim navodima, govori Nikolina objava na Instagramu. Naime, on je na svom Insta-storiju objavio zajedničku fotografiju sa Ksenijom, na kojoj je ljubi. Kneževićeva ne demantuje pomirenje s bivšim.

Ksenija nema nikakav komentar, ne želi da komentariše ništa u vezi ljubavnog života – rekao je PR grupe Hurricane.

Uraganka je svega nekoliko puta pričala o svom ljubavnom životu, a jednom prilikom o Nikoli je rekla:

– Dečka sa kojim se zabavljam poznajem ceo život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vreme brak ni decu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vreme za to, udaću se, neću bežati od toga.

BONUS VIDEO OTKRIVAMO: Ovo su NAJGLEDANIJI domaći filmovi svih vremena!

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

 

Advertisement