Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 13. epizoda: ŠOK! Branko zatiče Stefana i Viktora na delu! Sledi tuča koja dovodi do SMRTI! (VIDEO)

Dinastija 13. epizoda se emituje u četvrtak, 14. oktobra, od 22.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 13. epizoda (četvrtak od 22.00 na TV Pink): Jovan daje do znanja Kristini da ona ne pripada porodici Kadić i ne krije od nje da mu nije simpatična.

Kristina shvata da je Branko taj koji je kupio ogrlicu, kako bi joj pokazao da zna šta se desilo. Branko se oseća izdano, zato što mu je Kristina radila iza leđa. Ona shvata da je život nemoguć pod ovakvim uslovima i odlazi od kuće.

Stefan priznaje Lidiji da je proveo noć sa Viktorom, njegovim bivšim momkom, ali da više ne želi da se viđa sa njim. Među njima je definitivno gotovo. Viktor na ovo reaguje burno, ali Stefan ostaje  pri svome. Viktor odlučuje da nema izbora, osim da se vrati za Njujork. Pre toga, on insistira da se pozdravi sa Stefanom i dođe do njega u vilu Kadića.

Dinastija 13. epizoda: Branko je ubija Viktora?

Rastrojen od rastanka sa Kristinom i preteranog umora, Branko zatiče Viktora i Stefana u sobi kako se grle. Branko je van sebe i nasrće na Viktora. Tokom njihove tuče, Viktor se saplete, udari glavom o okvir kreveta i umre na licu mesta. Svi su u šoku! Sve o gej skandalu koji će šokirati Srbiju pročitajte na ovom LINKU.

U seriji “Dinastija” (13. epizoda) glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement