Connect with us

Domaće serije

ŠOK! Elena iz serije “Kolo sreće” pojavila se u Kan holdingu! Šta je sad smislila ova opasnica?

Da li je Elena, zlica iz serije “Kolo sreće”, došla u posetu Sofiji Šubarević?

Published

on

Telenovela “Kolo sreće” za kratko vreme osvojila je simpatije gledalaca i posle “Igre sudbine” postala omiljena domaća serija. O tome svedoče i rezultati gledanosti. “Kolo sreće” svakog radnog dana u proseku prati oko milion i 200.000 ljudi. Za uspeh ove TV sage zaslužna je, između ostalih glumaca, i Jelena Rakočević, koja tumači prevarantkinju Elenu.

Pokvarenjaci i ljubavnici, Elena i Petar (Zlatko Rakonjac) ušunjali su se u život Mare Raketić (Nela Mihailović) i njene porodice sa namerom da im preotmu, na lutriji stečeno, bogatstvo. Ono što ne znaju jeste da je Mara, zapravo, Petrova majka, što dodatno komplikuje celu situaciju.

Kolo sreće: Iz Sopota u Kan holding

Mada je radnja serije “Kolo sreće” smeštena u Sopotu kraj Kosmaja, scene u enterijeru uglavnom nastaju u beogradskom studiju produkcije “Smart media”. U ovom prostoru je do pre nekoliko dana snimana i popularna serija “Igra sudbine”, tako da su ove dve ekipe nekoliko meseci bile cimeri.

Elena-Jelena-Rakocevic-Kolo-srece

Elena iz serije „Kolo sreće“ u hodnicima „Kan holdinga“

Tako se Elena, iliti Jelena Rakočević nedavno prošetala hodnicima kompanije Ade Kanački“Kan holdingom”, gde je napravila par fotografija koje je okačila na “Instagram”. Mada bi se na trenutak dalo pomisliti kako bi ova opasnica bila idealno pojačanje zlicama iz “Igre sudbine”, Elena će ostati u “Kolu sreće” da smišlja smicalice prostodušnoj Mari.

Inače, stepenište “Kan holdinga” je, zapravo, stepenište u studiju produkcije koje je iskorišćeno za više scena tokom snimanja “Igre sudbine”. Među njima je i legendarni Nadin pad, prilikom kog je izgubila bebu, a za šta je bila odgovorna Sofija Šubarević.

BONUS VIDEO Igra sudbine 340. epizoda: ŠOK! Bruner preti bolesnom MATIJI! Hoće li ga UBITI?

Foto Promo Prva / Instagram

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement