Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 14. epizoda: ŠOK! Branka hapse zbog ubistva! Stefan na sudu optužuje oca da mu je ubio dečka!

Dinastija 14. epizoda se emituje u ponedeljak, 18. oktobra, od 22.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 14. epizoda (ponedeljak od 22.00 na TV Pink): Odmah nakon nesreće sa Viktorom, Stefanovim bivšim ljubavnikom, vila Kadić je okružena policijom i novinarima.

Kristina se vraća kući, čim je čula vesti. Iako su ona i Branko bili u svađi, ona prelazi preko toga, da bi ga podržala u ovom teškom trenutku. Branko je rastrojen zbog svega i ne shvata ozbiljnost situacije sve dok ga policija ne privede.

Andrija, njegov advokat i Kristina su sa Brankoom u policijskoj stanici kada saznaje da će biti optužen za ubistvo, što niko od njih nije očekivao. Andrija je ozbiljno zabrinut, jer deluje kao da neki od Brankovih neprijatelja utiču na ovu već nepovoljnu situaciju.

Dinastija 14. epizoda: Anastasija štiti oca

Suđenje Branku se odvija uz veliki senzacionalizam, novinari prate sve događaje. Stefan i Branko su neprestano u medijima, koji prate suđenje i članove porodice. Članovi njegove kompanije žele da iskoriste ovu situaciju u svoju korist i potisnu Branka, ali im to ne polazi za rukom.

Na suđenju se pojavljuje kao svedokinja, između ostalih, i Anastasija koja svedoči u Brankovu korist. Stefan je revoltiran svojom porodicom, i svedoči suprotno od Anastasije, prebacujući krivicu na Branka. Svi su šokirani ovakvim postupkom. Branko je sada još u većem problemu u vezi sa svojim statusom i tužbom protiv njega.

U seriji “Dinastija” (14. epizoda) glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

BONUS VIDEO Branko zatiče Stefana i Viktora na delu! Sledi tuča koja će dovesti do SMRTI!

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement