Connect with us

Emisije

CECA SHOW 6. EPIZODA: ŠOK! Anastasija na METI MANIJAKA! Policija ga UHAPSILA, a evo i KO JE ON! (FOTO+VIDEO)

Ceca zabrinuta za bezbednost svoje ćerke!

Published

on

Ceca show 6. epizoda: Šesti nastavak dokumentarnog rijaliti serijala premijerno će biti emitovan u petak 11. novembra na Blic televiziji u 22.00. Na MTS kanalu 115 videćete kako izgleda život najpoznatije porodice na Balkanu, ali i probleme sa kojima se suočavaju.

U novoj, šestoj epizodi, Anastasija Ražnatović našla se na meti progonitelja.

Nepoznati čovek počeo je prvo Anastasiji da šalje poruke eksplicitnog sadržaja, a kako mu mlada pevačica nije odgovarala, on se odlučio na radikalniji potez, zbog čega je policija morala da interveniše.

Kako u videu otkriva Anastasijina majka Svetlana Ceca Ražnatović, manijak je već nekoliko puta hapšen. Na dramatičnom snimku vidi se kako ljudi iz pevačicinog tima, večeri kada se dogodio incident, a kada je Anastasija krenula na jedno od gostovanja, u panici pokušavaju da je sklone u auto. Anastasija je u šoku, jer kako kaže, ništa slično nije doživela u životu.

U narednim sekundama policijski službenici prilaze osumnjičenom i ubrzo ga privode.

O čemu se tačno radi, zbog čega je policija morala po hitnom postupku da dođe i zaštiti Anastasiju Ražnatović, saznajte u šestoj epizodi serijala „Ceca show“ u petak 11. novembra od 22h na Blic televiziji (mts platforma, Iris TV, kanal 115).

Ukoliko propustite da pogledate novu epizodu „Ceca show“, reprizu možete pogledati u subotu, 12. novembra u 8.30 i od 17.00.

BLIC TV je dostupan na svim platformama i aplikacijama MTS televizije u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnog Gori. Program je u sklopu osnovnog paketa i možete ga gledati na sledećim kanalima:

SRBIJA:

– IRIS kablovki paket na kanalu 115

– Supernova kablovski paket na kanalu 15

– m:SAT satelitski program na kanalu 15

– Yettel – Hipernet TV na broju 8

– Orion Telekom na programu 27

Bosna i Hercegovina:

– m:tel IPTV paket na kanalu 10

– Supernova i logosoft na kanalu 14

– m:SAT u Republici Srpskoj na kanalu 7

– m:SAT u Federaciji na kanalu 12

– aplikacija ON TV kanal 10

Crna Gora:

– kablovski paket na kanalu 26

– m:SAT na kanalu 27

Za sve korisnike koji nemaju navedene pakete program je dostupan na aplikaciji Iris Go i Arena Cloud koje možete zakupiti bez ugovrone obaveze, kao i na KLIK TV.

U zavisnosti od modela vašeg set up boksa, ako ne vidite Blic TV na kanalu koji je na Vašoj platformi, pozovite broj 0800100100 Telekom call centar ili možete da isključite vaš uređaj iz struje na 60 sekundi i nakon toga ponovo uključite.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/ Blic TV

Foto Printscreen

 

Advertisement