Connect with us

Sadržaj epizoda

Ceca show 9. epizoda: Evo KO VIŠE troši u kupovini – CECA ili VELJKO! Iznenadićete se!

U petak, 2. decembra, od 22.00 na Blic TV!

Published

on

Ceca show 9. epizoda

Ceca show 9. epizoda: U novoj epizodi serijala „Ceca show: Ceca i deca“ koji se emituje u petak 2. decembra od 22.00 na Blic televiziji, Anastasija Ražnatović otkriva kako se njena porodica ponaša u kupovini.

Kada je šoping u pitanju, Anastasija kaže da Ceca itekako zna da potroši novac kako na samu sebe, tako i na ostatak njene porodice.

– Što se šopinga tiče, kad je mama u pitanju ona je vrlo darežljiva. Doduše, to zavisi od njenog raspoloženja. Ponekad joj se ništa ne sviđa, čak i kad sam ja u pitanju – priča Anastasija.
Ceca bez ustezanja uvek iskreno kaže da li je neka stvar lepa ili ružna.

– Ona meni kaže nemoj to da kupiš, baš ti je ružno, a ja to kupim. Onda me posle par meseci pita gde sam tu stvar kupila, da je baš lepo. Ja joj onda kažem pa to je ona stvar što si mi rekla da ne kupujem, da je baš ružna, a ona mi samo odgovori da tad nije bila raspoložena – kaže Anastasija.

Ceca show 9. epizoda

Anastasija ističe da njen brat zna mnogo više da potroši u šopingu od nje.

– Kad smo Veljko i ja u pitanju, više Veljko kupuje. On je muškarac i ne zna da odabere za sebe, nekada je znao super da se obuče, a danas i ne baš. Mama mu dosta pomaže u tome sad – kaže Ražnatovićeva.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Promo/Miloš Nadaždin/ Printskrin

Advertisement