Connect with us

STARS

Toma Zdravković je, osim u Silvanu, bio potajno zaljubljen u OVU slavnu damu!

Pokojni pevač Toma Zdravković često je pesmama davao ženska imena, a u mnoge je, kažu, bio zaljubljen

Published

on

Zahvaljujući filmu “Toma”, koji obara sve rejtinge gledanosti, Toma Zdravković i njegov boemski život opet je u žiži javnosti. Supruga jednog od poslednjih boema, Gordana Zdravković, pričala je o Tominom životu. Taman kada mnogobrojni fanovi pomisle da su sve čuli o Tomi, Gordana uspe da ih iznenadi novim saznanjima.

– U njemu je bilo nešto što nisam ni sama mogla da odgonetnem šta je. Imao je jednu crtu tuge, emocije, ja to samo mogu da osetim, a ne mogu da objasnim šta je to – rekla je Goca o tome šta ju je privuklo kod Tome.

Goca je objasnila da su počeli druženje kada je došao u Kanadu, kao i da joj je ubrzo rekao za svoju bolest.

– Rekao mi je da je bolestan i pitao me kako može doći do nekog lekara. Ja sam ga vodila kod lekara – ispričala je Gordana. – Jednom sam ga vraćala od lekara i kaže on meni, iz čistog mira: “Zašto se ti ne bi udala za mene?”. Ja kažem: “Što bih se ja udala za tebe? Prvo si stariji od mene, drugo iza sebe imaš četiri braka, imaš dete, ti mi se ni ne sviđaš, uopšte nisi moj tip”. On me gleda i kaže: “Sviđam se ja tebi, samo ti to ne znaš” – rekla je Goca i dodala: – Pričao mi je o Silvani, da je dobar drug, prijatelj sa njom.

Toma Zdravković: Voleo je nedostižnu

Na pitanje da li je Toma Zdravković bio zaljubljen u Silvanu Armenulić, dala je iskren odgovor:

– Ja mislim da je tu postojala jedna specifična veza između njega i Silvane. Poznavajući mog muža, pošto je bio zaljubljive prirode, verovatno da jeste bio zaljubljen u nju, pošto je ona u to vreme bila nedostižna za njega. Ona kada je umrla, on je stvarno bio očajan. Nije mogao da shvati da je više nema. Oni jesu imali jednu specifičnu vezu, u svakom slučaju bile su u pitanju emocije.

Branka-Novovic-i-Toma-Zdravkovic

Danka Novović i Toma Zdravković

Na pitanje da li je bio zaljubljen i u Danku Novović, koju je kasnije opevao u istoimenoj pesmi, Goca je rekla:

– Jeste bio zaljubljen u Danku, što on kaže, bio je mlad, ona je bila i popularna i lepa i obrazovana žena, za njega je bila nedostižna. Sve ono što je za njega u nekim momentima bilo nedostižno, on je to pretvarao u neku svoju emocije, snove, u nekakvu želju. Što kaže on, ona je bežala od njega. Posle su postali dobri prijatelji.

Bio je veliki jugonostalgičar, a Sarajevo je bilo njegov omiljeni grad.

– Sarajevo je u njegovom srcu bilo više nego bilo koji drugi grad – kazala je Gordana u emisiji “Đir sa Memom”.

BONUS VIDEO CRNA SVADBA: Psihološki HOROR triler od kog ćete zaista OSETITI JEZU! (TREJLER)

Foto: Promo

Izvor: filmitv.rs / Avaz TV / Tlegraf

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement