Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 15. epizoda: Stiže Brankova najgora noćna mora! Jeste li spremni za Aleksis?

Dinastija 15. epizoda se emituje u utorak, 19. oktobra, od 22.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 15. epizoda (utorak od 22.00 na TV Pink): Da bi okrenuo javno mnjenje u svoju korist, Branko odlučuje da u svoju odbranu na suđenju ispriča sve i kaže da mu je glavna namera bila da zaštiti sina od Viktora i “homoseksualnosti”, jer je Stefan po njegovim saznanjima imao i heteroseksualne veze i da mu je bila potrebna podrška u tom smislu.

Brankov advokat Andrija je strogo protiv takvog načina odbrane na sudu, jer to zahteva uključivanje mnogo stvari, gde vrlo lako može doći do toga da se kaže nešto pogrešno, ali na kraju pristane.

Paralelno sa tim, tužilac Željko Rodić uz pomoć Vojina Konstantinovića uspeva da dobije kontakt ključnog svedoka, koji će pred sudom i javnim mnjenjem potvrditi da je Branko imao nasilničku prošlost.

Dinastija 15. epizoda: Lidija svedoči da je spavala sa Stefanom!

U daljem toku suđenja, tužilac Željko Rodić od Jovana i Kristine ne uspeva da dobije potvrdu da je Branko nasilan i da je na dan ubistva, neposredno pre samog čina, rekao da će ubiti Viktora.

Ključni svedok koji će dokazati Brankovu tezu odbrane je Lidija, koja posvedoči da je bila u emotivnoj vezi sa Stefanom, iako je udata za Momčila, i da joj je Viktor pretio zbog toga. Ovo svedočenje izazove veliki bes njenog muža Momčila, koji napadne Branka u sudnici, ali takođe izazove i promenu javnog mnjenja u korist Branka.

Pošto Branko svedoči u svoju odbranu, i u emotivnom svedočenju uspe ne samo da odbaci navode optužnice, nego i da okrene javno mnjenje u svoju korist, tužilac Željko Rodić kao svog ključnog svedoka uvodi Aleksis, Brankovu bivšu ženu koja nije bila u Beogradu 16 godina, sa kojom je stupio u kontakt preko Vojina Konstantinovića.

Branko i Andrija su uplašeni, jer bi Aleksis mogla da ispriča mnogo stvari protiv Branka koje bi ponovo okrenule javno mnjenje protiv njega.

U seriji “Dinastija” (15. epizoda) glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

BONUS VIDEO Serija „Dinastija“ NEKAD i SAD: Dve američke i jedna srpska – KOJA vam se više DOPADA?

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Instagram/marakaran

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement