Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO ko je Ana Marija, novi lik u seriji “Dinastija”: Ona će pokušati da izleči Stefana od homoseksualizma!

Gledaoci originalne serije “Dinastija” dobro se sećaju lika čuvene Semi Džo. Evo ko će je igrati u srpskoj verziji

Published

on

Plavokosa Semi Džo, koju je igrala poznata američka glumica Heder Loklir, pomutila je pamet Stivenu, koji je do tada muku mučio sa svojom seksualnošću, a zbog toga i sa ocem. U našoj verziji serije “Dinastija” radnja je ista kao i u originalnoj seriji, te možemo pretpostaviti šta će se dešavati i kada će se pojaviti lik ove fatalne devojke.

Semi Džo se u našoj verziji serije zove Ana Marija. Ona je Kristinina sestričina, koja dolazi u vilu Kadića. Ubrzo nakon toga, ona i Stefan ulaze u emotivnu vezu, što njegova porodica ne gleda blagonaklono, te oni odlaze i venčavaju se. Kasnije će se otkriti da Anu Mariju zanima samo novac Stefanove porodice, pošto stalno kupuje skupu garderobu, i to na Brankov račun.

U klinču sa Aleksis

Jednom prilikom Ana Marija čuje kada Aleksandra (Aleksis) kaže Stefanu da Branko nije Anastasijin otac. Ana Marija to kaže Anastasiji tokom svađe, i Anastasija, pod stresom doživljava saobraćajnu nezgodu, zbog koje mora hitno na carski rez.

Kada ovo sazna, Aleksandra nudi novac Ana Mariji da traži poništenje braka sa Stefanom. Ona ne pristaje nego preti Aleksandri da će sve reći Stefanu, i pokazati mu dokument koji joj je ponudila.

Ipak, na kraju prihvata ponudu i odlazi. Stefan ide za njom, ali ona ne želi da bude sa njim jer ne može da joj pruži ono što ona želi, a to je novac. U nekom momentu Ana Marija se vraća sa njenim i Stefanovim sinom. Ovaj zanimljivi lik u našoj verziji serije “Dinastija” pojaviće se u 20. epizodi, koja je na programu 27. oktobra.

Dinastija-Ana-Marija-i-Kristina

Dinastija: Ana Marija (Katarina Marković) i Kristina (Ana Savić)

Sa modne piste u seriju “Dinastija”

Lik Ane Marije tumači 19-godišnja manekenka Katarina Marković. Završila je Petu beogradsku gimnaziju, a sada studira menadžment na Fakultetu organizacionih nauka.

Oduvek je bila usmerena ka umetnosti. Kao mala, godinama je igrala balet zbog čega je upisala osnovnu Baletsku školu “Lujo Davičo”, nakon čega je shvatila da to, ipak, nije nešto čime bi volela profesionalno da se bavi. Za balet ju je, pored pokreta, najviše vezivao neopisivi osećaj koji je imala na sceni.

Gluma je bila i ostala njen najdraži hobi, što je imalo za rezultat da dobije ulogu u filmu “Proleće na poslednjem jezeru” i seriji “Zaprati me” u produkciji RTS-a.

Iz procesa pronalaženja sebe u različitim vrstama umetnosti proizašla je njena najveća strast, modeling, kao njihov spoj. U svet modelinga je ušla nakon dosta istraživanja o načinu funkcionisanja i bavljenja ovim poslom. Modeling karijeru je započela sa 16 godina u agenciji Fox.

– Sanjam o velikom uspehu u modnim prestonicama i radu sa najvećim imenima modne industrije. Takođe, volela bih da jednog dana, kada završim karijeru modela, spojim to iskustvo sa menadžmentom koji studiram i na taj način ostanem u modnoj industriji – rekla je Katarina.

Pronašla dečka u modnoj industriji

Zahvalna je genetici što joj dozvoljava da ne pazi na ishranu, te često eksperimentiše sa različitim receptima i isprobava svetske kuhinje.

– Na samom početku roditelji nisu bili oduševljeni idejom da se bavim modelingom, ali su te predrasude razbijene mojim prvim korakom na pisti. Sada od njih i sestre, koji u šali kažu kako me češće viđaju na reklamama, bilbordima i televiziji nego kod kuće – kaže ona.

– U ljubavi sam pronašla sve o čemu sam sanjala, čak i ono sto nisam znala da tražim. Dečko mi daje vetar u leđa i predstavlja osobu koja me najbolje razume. S obzirom na to da je i sam u modnoj industriji zajedno razvijamo svoje karijere, a iskrenost, poverenje i osećaj sigurnosti su osnov za čvrst odnos koji smo izgradili – rekla je Katarina.

BONUS VIDEO Serija „Dinastija“ NEKAD i SAD: Dve američke i jedna srpska – KOJA vam se više DOPADA?

Foto Promo / Pink

Izvor: Film i TV / Telegraf

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement