Connect with us

Emisije

Vraća se SURVIVOR Srbija: Evo kada i na kojoj televiziji! Voditelj ponovo Andrija Milošević?

Posle skoro 10 godina pauze, rijaliti šou Survivor Srbija vraća se pred domaću publiku. Prijave za takmičare su u toku

Published

on

“Survivor”, televizijski format čije je snimanje smešteno na predivnoj egzotičnoj lokaciji na kojoj se takmičari bore da prežive u nemogućim uslovima prirode, stiže ponovo u Srbiju. Nakon četiri emitovane sezone na TV Prva (2008-2012), dve sa regularnim takmičarima i dve sa vipovcima, popularni rijaliti šou Survivor Srbija poziva nove učesnike da se prijave za petu sezonu.

Prelepa Dominikanska Republika, mikro lokacija izolovana od sveta, postaće dom takmičarima Survivor Srbija, koji su spremni da rizikuju sve kako bi ispitali svoje granice, fizičke i psihičke.

Učesnici se takmiče u izazovima, uključujući testiranje fizičkih sposobnosti poput trčanja i plivanja ili njihovih mentalnih sposobnosti, poput zagonetki i izazova izdržljivosti, a sve s ciljem da osvoje imunitet koji ih štiti od eliminacije, ali i druge nedeljne nagrade koje će im olakšati život na ostrvu.

Da bi bili uspešni, takmičari pre bilo koga drugog moraju da pobede sami sebe kako bi opstali u ovom show-u. Ključna je njihova motivacija, snaga i izdržljivost. Upravo zato, šou je pun iznenađenja i preokreta i nekada naizgled najslabija karika je zapravo najjači kandidat za pobedu. Pobeda podrazumeva i novčanu nagradu. “Survivor” donosi igru iskušenja, izdržljivosti u kojoj samo najspremniji mogu opstati.

Jedan od najuspešnijih svetskih televizijskih formata, koji već više od dve decenije niže izvanredne rezultate i zabavlja gledaoce širom sveta biće emitovan sledeće godine na TV Nova S. Još nije poznato hoće li glumac Andrija Milošević ponoviti ulogu domaćina šoua Survivor Srbija.

BONUS VIDEO CRNA SVADBA: Psihološki HOROR triler od kog ćete zaista OSETITI JEZU! (TREJLER)

Foto Promo

Izvor: Film i TV / N1

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement